Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 13 / 1 / 0
Ogólnie do wzmacniania dexa gorąco polecam Pramolan. Łatwo można dostać już na pierwszej wizycie u rodzinnego
Opipramol wykazuje duże powinowactwo do receptorów sigma (typ 1 i typ 2)
Ja osobiście po tym miałem nieziemskie fazy, dużo bardziej intensywne
  • 3901 / 561 / 0
w jakim sensie?
  • 3901 / 561 / 0
21 grudnia 2020Kochanek Heleny pisze:
21 grudnia 2020Jakku pisze:
105-110kg,dexa brałem kilka razy(wcześniej 2x w tygodniu, teraz miesiąc przerwy). Moje pytanie to czy warto rozdzielić 900mg na 3? Jeśli tak to jakieś sprawdzone dawki poprosze
Ja bym ładował 450 i jak się zaczyna ladowac drugie 450. Pierwsze można rozbić na trzy co 5-10 minut, ale niekoniecznie. Równie dobrze jak zaczynaja się mdlosci można wypic wcześniej przygotowany sok z cytryny trochę rozcienczony woda, wyrowna ph w żołądku.

mnie na mdlosci pomagalo tylko chodzenie. jak siedzialem w miejscu zawsze mialem mdlosci, a jak sie maszeruje to zero. polecam sprobowac.
  • 824 / 246 / 0
U mnie na odwrót. W bezruchu spokój.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 1509 / 528 / 0
A ja przypomnę tylko o Coca-Coli. Ale prawdziwej. U mnie zawsze jedzenie deksa kończyło się rzyganiem. Bez wyjątków, chyba że naprawdę rozbije na kilka dawek z odstępami po 70min+, ale to też godzina męczenia się w łóżku i czucia najgorzej. Okropność.

Zapijam 0.25-0.5l Coli na każde 10 tabletek i NIE CZUJĘ NIC. Dosłownie zero, jakbym nie zjadł ani jednej tableteczki.

No i uwaga, Hoop Cola, Top Cola i te inne NIE działają. Nie wiem dlaczego, może imbir w składzie oryginalnej, może ona lepiej wyrównuje kwasowość, ale niestety po taniości się nie da.

Działa nie tylko u mnie, polecam.
  • 978 / 121 / 0
Mdlosci są spowodowane naglą zmiana ph w żołądku na silnie zasadowe. Cola podobnie jak cytryna ma oczywiście kwaśne ph, więc też działa.
  • 3901 / 561 / 0
ona chyba nie ma imbiru
  • 260 / 22 / 1
21 grudnia 2020RinTohsaka pisze:
Nie zauważyłem różnicy tbh, dłużej się tylko ładuje, może mniej się chce rzygać, ale co do tego nie mam pewności.
Przetestowałem i załadowało się dużo szybciej niż ako (30 może 40 minut szybciej). Fakt trip nie różni się zbytnio od tego acodinowego.
  • 3901 / 561 / 0
wg mnie to aco sie laduje szybciej. ogolnie wydaje mi sie, ze acodin latwiej i lzej sie laduje. po tych capsach jakos ciezej na zoladku i chce sie bekac xD
  • 260 / 22 / 1
U mnie na ako trzeba czekać przynajmniej godzinę, a ten dexacaps 30 minut i już coś tam czuć. Jakoś 10 minut przed wypiłem napar z mięty i zjadłem czosnek zagryzając chlebkiem, przypuszczam, że mogło to jakoś wpłynąć na szybsze wchłanianie dexa ew te ekstrakty roślinne mogły jakoś przyśpieszyć ten proces, ale to tylko moje przypuszczenia.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.