Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 449 / 101 / 0
Thioco jest dobre jak wstajesz na gilu, musisz iść do roboty w biegu, wychylasz syropek w przejściu podziemnym, wpierdalasz tabsiki z listka jak popcorn idąc ulicą. Kiedyś starsza pani mnie zauważyła i krzyczała: "dość! Dziecko dość!" %D %D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 69 / 14 / 0
A tak wracając do cudownego smaku.. zdarzyło się wam nie wyrobić i stracić tzn zwrócić thio czy ekstrakcje z antka? :rzyg: był płacz? %-D
  • 449 / 101 / 0
Ja robiłam raz dwie - 2 op nurofenu plus i, 2 Antki. Po zlaniu tego wszystkiego do jednej szklanki - cofnęłam 3 razy, ale przyswoiłam. Bleee - polecam %D
  • 867 / 253 / 0
nigdy nie zwróciłam, antidol imo wcale nie jest taki zły albo się przyzwyczaiłam do smaku i już mi nie przeszkadza, natomiast wykekstrahowany nurofen plus smakuje jak dla mnie absolutnie ohydnie. ale dałam radę.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 449 / 101 / 0
Sama kodeina jest gorzka w smaku, plus te wypełniacze... Zawsze jak o tym pomyślę, to mi ryj wykrzywia :-P
  • 183 / 11 / 0
Pamiętam, że sama ta czynność tj.gryzienie tabletek i zapijanie ich cola, lub gorzkosc wyekstrahowanej kody momentalnie przynosiły ulgę. Jak przerzucalem się na mocne Opio i.v kilka lat temu to przez pierwszy rok po strzale wrzucalem dodatkowo paczkę kody przez ten pojebany nawyk xD
  • 1223 / 487 / 0
@adverse ,,dość dziecko dość,, hehe rozjebalo mnie to %-D %-D
  • 69 / 14 / 0
Mi się nie zdarzyło zwrócić, ale odruch wymiotny często, najczęściej przy ostatnim łyku (ekstrakcję pije na 2-3 łyki, duszkiem pewnie byłby rzyg) no i oczywiście, że mimo wszystko jak idzie polubić ten okropny smak, taki pawłow, że zaraz będzie miło
  • 777 / 106 / 0
Ja kiedyś zrzygalem się trzema paczkami Antka xD nie wiem czemu ale nagle poczułem ciężar na żołądku, dosłownie po samym wypiciu i wyszło jak wyszło. zarzygalem łóżko wraz z podłoga a potem z bólem musiałem to sprzątać...
  • 32 / 2 / 0
To ile wy tej wody lejecie na porcje że na 3 lyki Wam to wychodzi aż?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.