Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Aktualnie dużo się uczę i nie chciałbym być stratny.
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
08 grudnia 2020T800 pisze: Ktoś wie dlaczego dzień po przyjęciu pregabaliny znacznie wzrasta wydolność fizyczna?
Za czasów honeymoon robiła ze mnie Supermana na miarę własnych możliwości.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Dawka 225mg wydaje się taka w sam raz żeby zarzucić z rana (przynajmniej dla mnie bez tolerancji), wycisza, uspokaja, jest w tym sedacja (którą właśnie próbuje zniwelować kofeiną, bo w tej chwili jest mi ona potrzebna jak dziura w moście, mimo wszystko wieczorem fajnie sobie usiąść i pozamulać z muzyką) A właśnie...muzyka. Brzmi wspaniale, aż zadziwiające to jest, przebija pod tym względem fenibut, chłonę aktualnie album za albumem.
Co do porównania z fenibutem: brak stymulacji oraz brak podniesionego libido (no szkoda), te dwie rzeczy najbardziej mi się rzuciły w oczy przy porównaniu tych dwóch substancji. Właściwie to libido mocno spada, ale jak już się zmusić do jakiejś aktywności seksualnej to ciężko dojść.
Ciekawy jestem jak z potencjałem uzależnienia i jak silny będzie głód w dni jutrzejszym gdzie zaplanowałem sobie trzeźwy dzień.
Na razie największą dawkę jaką zapodałem to 300mg + 75mg sniffem i dopaliłem lufką trawy. Piękny miks. Muzyczny orgazm dla ucha, a przy zamkniętych oczach można sobie CEVy pooglądać. Zauważyłem że po takiej dawce już miałem zauważalne problemy z koordynacją ruchową mimo że umysł sprawiał wrażenie trzeźwego, gdy już działanie marihuany zeszło (a przynajmniej takie miałem wrażenie, bo po benzo też niby wydaje się że jest wszystko ok, a ludzie Ci powiedzą że wyglądasz jak nawalony ćpun :P)
Podsumowują: fajna sprawa ta pregabalina, mimo że jakiś fajerwerków nie ma.
Z minusów wygląda na to że powoduje zaparcia z którymi nie miałem problemów od wielu lat. Czasem jestem rozkojarzony albo złapię zawieszkę myślową.
Szkoda tylko że z paczki 75mg tak szybko te tabletki znikają ;)
08 grudnia 2020patriko88 pisze: Jak szybko powinna zadziałać w nerwicy? Na silne lęki?
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Dawka jaką wziąłem to 150mg, poza tym jestem na bupropionie i sertralinie.
Jak szybko zbuduję tolerancje, jeśli będę wrzucał 1/2 razy na tydzień 150mg? Zawsze zadziała tak samo?
Zastanawia mnie tylko to zmulenie, podobno powinno mnie zaktywizować i zmotywować...
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Amerykanie zamieniają alkohol na konopie. Media straszą uzależnieniem, a statystyki pokazują sukces
Nagłówki amerykańskich i światowych mediów znowu uderzyły w alarmistyczne tony. Wszystko za sprawą najnowszych badań opublikowanych na łamach prestiżowego czasopisma JAMA Psychiatry, z których wynika, że w USA rośnie odsetek osób zmagających się z problematycznym używaniem marihuany (CUD) – szczególnie wśród mężczyzn powyżej 35. roku życia.
Cały grzyb a czysta psylocybina: co naprawdę pokazał model obliczeniowy
Pytanie krąży po literaturze od dekady: czy psylocybina wyjaśnia całe działanie grzyba, czy tylko jego część? Praca zespołu z University of the Free State, opublikowana 16 marca 2026 roku w Scientific Reports, próbuje odpowiedzieć na nie narzędziami chemii obliczeniowej.
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.