04 sierpnia 2020voyager909 pisze: Nie próbowałem nigdy tego cuda, a z opowieści wynika, że ma ona dość ciekawy profil działania, dlatego byłbym chętny się zapoznać. Dość sporo razy w życiu brałem MDA - słyszałem, że 6-ka ją przypomina działaniem. Może ktoś - kto brał obie te substancje wypowiedzieć się czy to rzeczywiście prawda?
Od 3 miesięcy czysty, waga 130kg
Scalono - UV
Oczywiście sort beżowy nie biały, jedyny minus to ból brzucha ale nie jakiś mocny
Jak długie robić przerwy dla zachowania 100% potencjału tej wyjątkowej substancji?
Liczę na szczere i realne odpowiedzi, a nie w stylu "e mordo ja to mogę walić co 2 tygodnie praktycznie i klepie" - bo nie oszukujmy się, nie jest to możliwe przy tak silnym i długo działającym releaserze monoamin.
Myślicie - z doświadczenia i nie oszukując się, że do takiego całkowitego wyzerowania wystarczą 2 miesiące nie brania żadnych empatogenów?
dla mnie 4-6 tyg wystarczy bez empatogenów, jednak jak potrzebujesz to zrób te 2 miesiące, a nawet i dłużej
Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Sprawa biznesu „Króla dopalaczy”. Na ławie oskarżonych 13 osób
Biznes „Króla dopalaczy” znów na łódzkiej wokandzie. Tym razem chodzi o sprzedaż w internecie.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.