Ale myślę właśnie czy jutro pierwszy raz Antka nie spróbuję zekstraktować.
Może mocniej kopnie, a jak nie to pierwsze PST może zrobię, jak trafię dobry maczek
Thiocodin 240mg x 2 jak walisz 450mg to koszt 24-26zł + masz 2 tabletki odłożone na kolejny raz.
150mg x 3 to koszt 21-24zł tak samo albo trochę taniej, zależy od apteki.
Paczka 240mg 12-13zł
Paczka 150mg 7-8zł
Na internecie nie znam cen.
Trzeba liczyć koszty wysyłki więc chyba drożej.
02 grudnia 2020Swiezzy pisze: @szakalcpak
Mam to samo, od tamtych mikołajek papusiam tylko thiocodin, I do tego zawsze gdzieś 2-4-8-10 browarków chlupnę, jak narazie źle na bebechach sie nie czuje, a praktycznie codziennie po aptekach chodze.
albo 1,1,2,3,5,8,13,...
albo 1,2,4,8,16,32,64,...
Inne proporcje prowadzą do zgagi.
No i już ostatnie pytanie, ile wytrzymałości ma taki roztwój. Dajmy na to robię go dziś, ale w planach mam wypić jutro po południu. Czy roztwór nadal musi być trzymany w lodówdce? Wkońcu wyzbyliśmy się paracetamolu, dziękuje za rady!
Z doświadczenia:
pudełka po 16 można najtaniej kupić już od 12, ale niewiele takich aptek. Na ogół to 14-15 zł.
W jednej nawet koleś chciał 18 czy 19. Mówi, że to żeby odstraszyć dzieci od brania. Czy ja ci wyglądam na dziecko, debilu? Aptekarz z misją się trafił. Tacy są najgorsi.
Pudełka po 10 można kupić od 8, ale wczoraj np. kupiłem za 11.
(Wiem, sporo cukru ma na pewno)
Mam na mysli thiocodin.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.