Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Czesc, chciałbym zacząć sam robić liquid do epeta z fentanylem
Paliłem kiedyś całkiem sporo ale ostatnio pomyślałem ze zacznę to robić sam bo za dużo na to pieniędzy szło
Pytania do was
1. Z jakim fentanylem zrobić roztwór?
2. Od jakich dawek powinienem zacząć?
  • 24 / 2 / 0
latwo to bedzie przedobrzyć w liquidzie mysle
  • 57 / 6 / 0
Możesz spróbować rozpuścić fentanyl w glicerynie i taką mieszankę vapować. Natomiast ja bym tego całkowicie odradzał, bo to byłoby według mnie cholernie głupie tak zażywać fentanyl ze względu na bardzo graniczne z przedawkowanie dawki. Jak chciałbyś to dozować? Ściągając jednego bucha równie dobrze możesz zażyć ogromną ilość fentanylu, ponieważ akurat w grzałce będzie się znajdować taka ilość i wylądować na OIOMIE
  • 2814 / 365 / 0
Zdecydowanie odradzam tego .. to by było zbyt piękne by było prawdziwe.. czyli prawdapodobnie bo kilku buszkach byłby OIOM
  • 5 / / 0
i co? Udało Ci się czy nie?
  • 15 / 1 / 0
Chyba sie juz nie dowiemy 😅
ODPOWIEDZ
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Limburg: mąż przez dziesięć lat podawał żonie narkotyki i wykorzystywał seksualnie

Izba w Hasselt skierowała do sądu okręgowego sprawę 50-letniego mieszkańca Zonhoven, oskarżonego o wieloletnie podawanie żonie narkotyków oraz wykorzystywanie jej seksualnie. Sprawa odsłania jedną z najbardziej skrajnych form przemocy domowej, opartą na nadużyciu zaufania w związku małżeńskim.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.