Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1066 / 158 / 0
Próbowałem z Onjonów kilka sortów od EY oraz ten słynny hiszpański co miał nasz rodak.

oby dwa bardzo słabe albo z czymś wymieszane.

przy sorcie 10/10 MXE wystarczało mi 50-55 mg na oryginalny M-Hole, przy tych z darków 150-200 mg ale fakt działanie takie samo, książkowe, tyle że dawka hujowa za te cenę się nie opłaca :p

za taki prawdziwy mega sort zprzed banu uk mogę dać 400 zł wtedy masz 1000 mg / 50 mg = 20 tripów MHole

jeden trip 20 zł to spoko ! ale nikt mi nie zagwarantuję, że dostanę to co było kiedyś ;p

dlatego zostaje przy ketaminie kupuje sobie 2-3 gramy raz na rok i tripuje przez tydzień codziennie ;p mam wtedy stykę na kolejny rok/ pół
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 2 / / 0
28 lipca 2020CieplaPoduszka pisze:
Widze temat malo uczeszczany jak ostatni post jest tez moj .
Po dawce 60mg + 200mg DXM faza zycia wrecz , niewyobrazalny przyplyw mocy , nadczlowiek galaxy brain megalomania potezna - ego wylecialo na orbite razem ze mna .
Axis mundi i historia wiekow , rozkminialem jakies teorie o dziesiatkach zmiennych , az mnie od myslenia mozg rozbolal :niewiem: (co swoja droga daje posredni dowod na materialnosc umyslu bo jakzeby duchowy twor mogl ulegac fizycznemu zmeczeniu) .
A to gdzieś jeszcze MXE produkują? Chyba od dawna nie ma tego na rynku. Czasem tiletiaminę sprzedają jako MXE. Tiletiamina jest bardziej zimna i zamknięta w stosunku do otwierającego tripującego MXE. Tęsknię jak każdy, kto to zaznał sprzed banu.
  • 1455 / 596 / 0
@fioletowygoblin ja kupowalem z DM a przed banem nie probowalem wiec nie mam porownania .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 799 / 456 / 0
Temat wygasł, ale może ktoś odpowie. Jak obecnie z jakością i legitnością MXE z dm? Robił ktoś zakupy ostatnio?
  • 515 / 15 / 0
Nigdzie nie idzie juz MXE dostać?
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.