nocy łatwiej zasnac po jaranku
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Indica powoduje u mnie przysypianie już w trakcie fazy, a po godzinie mam parcie na łóżko nie do powstrzymania. Śpię mocno / jak zabity - zależnie od odmiany.
Za to jak przypaliłem w marcu super silver haze, to przez pół nocy nie było mowy o zaśnięciu.
No może przesadzam z tym porównaniem, ale jeszcze takiej odmiany nie trafiłem. Czasem rzeczywiście problemy mogą być, ale niekoniecznie związane z paleniem. Ciężko gdybać...
No przy tym wodnym porównaniu to ja jestem jak Jeszua z Nazaretu biegający sprintem po wodnej tafli.Kiedyś mieszanka zioła z alko ładnie mnie tuliła do snu.Odkąd jednak tylko ziela zażywam spanie się skończyło.Planując wieczorną chmurę muszę kalkulować czy nie za późno odpalam bo potem się czasem kończy usypianiem o 2 czy 3 w nocy. Strain nie ma znaczenia. Taka lajfa.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.