Fajny ale zapomniany widzę temat, mi się tylko przypomina i faktycznie tak było.
Chodzi o to jak pracowałem na 6 rano juz w pracy to tylko wstawalem z wyra i paliłem lufkę furanyl-fentanyl - kurwa od razu siła up, cieplutko, banan na mordzie, do pracy to się z przyjemnością szło, a zwłaszcza jak miało się dużo tego towaru, a to już mocne opio także efekty były zajebiste, oczywiście fu-fa brałem do pracy i dopalałem w kiblu co jakiś czas, trochę jebało ale miałem też e-fajkę to nie było źle.
Czasem jak jeszcze mnie muli to dopierdalam druga kawę ( czarna )
Wchodzimy pod prysznic i normalnie się myjemy a potem tak do minuty całkowicie zimna woda (może być bez głowy). Albo na zmianę gorąca i zimna woda. Tak żeby było 3x pół minuty zimnej i ostatni zimny.
Jeśli ktoś tego nigdy nie robił, to może być trochę trudno na początku. Ale to tylko ograniczenia naszej psychiki. Zacisnąć zęby i to zrobić. Można sobie trochę pokrzyczeć, to pomoże. A potem duuuże zadowolenie. Nic mnie lepiej nie stawia na nogi. Polecam.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
17 listopada 2020VERBALHOLOGRAM pisze: Opisujcie patenty na poranną iskrę kiedy wstajecie nad ranem, lub rano, lub pózniej, co robicie żeby się otrząsnąć z nocnego snu kiedy wstajemy nieprzytomni, i w depresję wpędza niedospanie a trzeba już zacząć dzień. Zapewne najwięcej będzie o porannej kawie, ale u mnie to tylko energia na kredyt i po takiej kawie np ja mam energetyczne zejście kilka godzin pózniej. Mój patent to kofeina + teanina. 400mg kofeiny i 400-600mg teaniny. Jak macie sprawdzone sposoby to wpisujcie jakie...
Inozytol + theanina + melatonina ;)
A za dnia - jak moge sobie pozwolic na bardziej lajtowe pobudzenie leci cytrulina lub AAKG i sniff tabaki albo Glutaminka ;)
No i wiadomo.
Od wrzesnia ub roku prawie zero alkoholu ; )a to powoduje, że energii jest wiecej ;)
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.