Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1100 / 269 / 0
z jakiej paki psychiatra miałby ci opioidy przepisywać?
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / 1 / 0
Siemaneczko!
Sprawa ma się tak. Codziennie przyjmuje 2500-3000 mg Tramalu w kroplach z Tranalem Retard ,w sumie wychodzi tyle jak powyżej.

2 raz lekarz(rodzinny) przepisał mi oxyContin 2 opakowania po 10mg. Jednego dnia w dzień zjadłem listek na pół, 5 rano, 5 popołudniu. W międzyczasie piłem Tramal Krople lub przegrywałem Retardy.
I drugiego dnia taki obolały lekko ,ale zjadłem 8na dobry dzień.Teraz to różnie ,nie raz trzymam się 100 mg oxy,czasem 80 ...Tramadolu wgl już nie czuję.
Wy jakie dawki oxy i trampka uważacie za mniej więcej ok. By móc pracować,skupić się na książce ,wieczorem się pomodlić , próbować osiągać wyższe poczucie ,,własnego ja,,.
Mam 2 oo.Bundodoku 0,4 na zejście ,ale na razie nigdzie nie schodzę.
Po 2 tyg jak mi się oksy kończy to jem więcej tramalu ...ok 3000 na dzień...

Jakie jest Wasze podejście do tematu?
  • 2801 / 360 / 0
Ja bym z tramalu na twoim miejscu przeszedł na oksy ! .. a psychiatra nie wypisze ci oksy bo nie mają recept rpw
  • 1100 / 269 / 0
@Karadras jak masz żreć 3 gramy tramalu, to rzeczywiście lepiej przejść na oksy. jakieś benzo do tego dobierasz, czy ot tak sobie niefrasobliwie lecisz na 3 g?
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2801 / 360 / 0
Dokladnie a tramal bardziej ryje wątrobę niż Majka czy oksy i to jest potwierdzone ! Wiec przejdź na oksy zacznij od niskich dawek by wyczuć organizm ! A nie odrazu z grubej rury!
  • 5 / 1 / 0
Zacząłem od 40,mg
Teraz maks w trakcie 24 h 140mg.
Ale nieraz dodaje tramal (kropelki no 2 razy po 300mg

OxyContin normalnie mogę zmyć otoczkę i rozgryźć sobie..
Bo całych nie łykam.
A może lepiej z 80-90 na cały dzień?
  • 4 / / 0
Czy laktoza zawarta w oxycontinie przy podaniu iv przynosi jakieś sutki uboczne dla zdrowia?
  • 11 / 1 / 0
Mam pytanko, jak działa oxy IV? jest jakikolwiek wjazd, czy szkoda zachodu i nie warto? jak dawkować dla osoby która ma tolerancję okolo 50mg majki i 40-50mg helu?
  • 7 / / 0
Dla mnie ta substancja nie ma wjazdu .czuć tylko ciepło przez dosłownie chwilkę. W porównaniu do majki lub helu tak to odczuwam
  • 324 / 67 / 0
Witam!
Stałem się posiadaczem Oxy pod nazwą "Shortec" 20mg. Mam ich 7, są one z natychmiastowym uwalnianiem. Jako osoba bez doświadczenia z oxy jak polecacie dawkować i w jakich ilościach? Czy mam się stosować do reguł zawartych w FAQ?
czas zwolnić
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.