Tytoń ma osobny dział → >LINK<
02 lipca 2020danka80 pisze: Ja rozmawiałam z wieloma osobami na temat Yerba Mate i tyle dobrego się dowiedziałam, że chcę rozpocząć przygodę z tym tak zdrowym napojem, ale nikt nie potrafi mi dokładnie poradzić od czego zacząć. Jedynie dowiedziałam się, że początek jest trudny, bo napój ten jest gorzki i nie wszystkim przypada do gustu. Nie wiem co o tym sądzić.
Na początek mogą być jakieś smakowe, owocowe itd. Musisz poszukać co Ci przypasuje i kombinować. Ile sypnąć, jak zalewać, kiedy wystygnie, chujemuje. Poeksperymentuj i sobie wypracujesz.
23 października 2020Dualizm22 pisze: CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą, gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
Dziwi mnie to połączenie. To się nie bierze na problemy ze snem? Teraz natomiast odpowiem kontrowersyjnie: albo ćpiesz albo się leczysz. Wywal kofeinę - resetuj mózg i bierz co bierzesz
28 września 2020pol90 pisze: A właśnie jak to jest z tą yerbą mate czy dostarcza magnezu organizmowi czy wypłukuje bo ja zawsze pije 800 ml dziennie yerbmy z zieloną herbatą i do tego kawe gdzieś tak 1.3 litra dziennie i dodatkowo kofeine w tabletkach dzisiaj wziąłem 200 mg kofeiny w tabletkach i dzisiaj koło godziny 20 zauważyłem dziwne drgania warg twarzy i tego dnia dużo razy oddawałem mocz, przestraszyłem się, że to może być niedobór magnezu więc wziąłem aspargin 2 porcje i nie przeszło.
Przepraszam, że z takim opóźnieniem odpowiadam, farmaceuta i lekarz nie wiedzieli. Test poszedł, małe dawki yerby ok, ale czystej, bez żadnych dodatków. Wystrzegać się dodatku zwanego żen-szeń.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.