11 listopada 2016piotrekski pisze: dwie zjedzony pixy, każda 220 mg to dobry pomysł?
06 stycznia 2020midanium50 pisze: Witam, mam pytanie odnośnie dawkowania. Mam pixy PP 200mg MDMA i Diamanty 160mg MDMA, odrazu mówię ze to mój który raz z pigułkami. Jakim schematem najlepiej dawkować ? Zapodać 150mg a później zrobić jedna dorzutke 100mg? Dodam ze pixy będę brał z dziewczyna, jej waga to ok 55kg a moja 90kg
emka zawsze bardzo ciezko mi wchodzi, na poczatku dzialania musze sie polozyc i przeczekac te nieprzyjemne emocje, dopiero po +/- 30 minutach zaczyna sie fajna faza. Czy jesli polacze emke z jakims napojem i bede go pila, ona wejdzie ''wolniej'' i ominie mnie ten ciezki start?
planuje jeść z koleżanką, ktora waży 55kg jakos i nigdy nie wczesniej nie brala. 1/4 tego dhlka będzie odpowiednią dawką dla niej? nie chciałbym skrzywdzic tej istoty xddd
Niedługo przyjdzie mi 5g 80% MDMA, to nie będzie mój pierwszy raz z tą substancją, ale pierwszy raz w takiej formie (proszku). Stąd też moje pytanie, ile mam wziąć na raz i co ważniejsze, w jaki sposób to "skonsumować", bo nie chcę sniffem. Czy mam to jakoś "zjeść", wetrzeć w dziąsło, czy może rozpuścić w małej ilościu napoju i wypić? Z góry dziękuję za odpowiedź.
twoja waga +50mg na start
najlepiej zawinąć w 1 warstwę chusteczki higienicznej i połknąć w postaci "bombki", możesz też dodać do małej ilości piwa/napoju, albo po prostu wsypać do paszczy i zapić
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.