Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 729 / 18 / 0
no to jak ??
wiebaliscie kogos w dragi ?
usunięto nadmiar znaków zapytania z nazwy tematu. /missiv
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
20 osób na bide. Niektórych zachęcałem, reszta sama chciała. Teraz popłynęli z tematem. Czy sumienie mi to wypomina? Niby dlaczego? Każdy ma swój rozum.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
Ja wjebalem gdzies okolo 7 osob,ale nie zaluje i mnie to wali ich sprawa niech se cpajom nie mam wogole wyrzutow sumienia jak chcom to niech se cpajom teraz to ja sie z nich smieje (kiedys oni ze mnie )frajerzy jebani :-D .
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
Ćpuny to toksyczna zaraza.
JKM ma rację - nie należy was leczyć, to wyzdychacie i nie będziecie zarażać innych.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja jedną osobe namówiłem na pixe, ale to było na początku mojej przygody z dragami, teraz bym nikogo nie zachcał do ćpania. Typek się nie wjebał zbyt mocno - czasami zarzuci pigułke lub koksik.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
W sumie to żałuję, że pokazałem jednemu znajomemu białe. Ja tego nie lubię, a jemu aż zabardzo się spodobało. Paru znajomym też pokazałem czym jest zioło, pixa i feta - spodobało się też, ale się nie wjebia bo jedyny kontakt to ja, a ja im tego nie zalatwie. Czasem częstuje zielskiem na imprezach i to wystarczy.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Mysle ze około 60 :D mam talent a moze wiecej
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
[quote="zrytyberet"]
Mysle ze około 60 ]

Pierdolona gnida.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
propagator alternetywnego szczescia
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
hm..pare osob by sie znalazlo ktorym pokazalem dragi:p . ale kazdy ma wg mnie swoj rozum i to od niego zalezy jak sie to dalej potoczy, mi tez przecierz ktos powiedzial o czyms takim jak chociazby mary jane czy kola
Livin Life In A Fast Lane
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.