Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
07 października 2020wiaderk0 pisze: Papierków lakmusowych na chwilę obecną nie mam. Roztwór w smaku jest słony, próbowałem to w małych ilościach i nic mi nie jest. W jaki sposób do końca rozpuścić to GHB?
I pytanko na przyszłość żebym wiedział, jak już dodaje GBLa do roztworu wody z soda to na jakim ogniu to trzymać ? Czy roztwór może lekko bulgotać/wrzeć ?
Jeżeli końcowy produkt ma mieć ok 180ml (zakładając że używam 80g sody,300ml wody i 90ml GBL) to trzeba wygotować nadmiar wody z roztworu i tu pytanie czy wyższa temp może zaszkodzić GHB ?
No i dlaczego podczas mojej reakcji chemicznej GHB się nie rozpuściło ? Strzelam że za mało wody lub zbyt niska temp podczas dodawania GBL do roztworu wody z soda.
Proszę o wyrozumiałość, to mój pierwszy raz![]()
Sprawdzony przepis to:
110g sody
100ml GBL
650ml wody
Gotujesz wodę i dodajesz sodę, ma się całość! rozpuścić i trochę pogotować, aby nastąpił rozpad kwaśnego węglanu to węglanu. Po powiedzmy 30min gotowania (duże energiczne bulgotanie) dodajesz stopniowo, po 20ml GBL. Powiedzmy porcja co 2-5min. Gotujesz dalej, bez obaw, temperatura 100 stopni na pewno nie zaszkodzi GHB. Masz wygotować większość płynu, celujemy w okolice 330ml, podczas syntezy otrzymasz 165g GHB, więc w 330ml będziesz miał dokładnie 0,5g/ml.
09 października 2020FajnieJest pisze: Ja pierdole, ale kombinujecie jak kon pod gore...
Paczka sody ze sklepu: 80g.
90ml giebla
500ml wody
Gotowac az bedzie +/- 180ml koncowego roztworu.
2ml gotowego roztworu to mniej wiecej ekwiwalent 1ml giebla.
Pozdrawiam
Próbował ktoś z żelem? Jest ok? Mogę śmiało jutro próbować? Zacznę od 2ml tego co mi wyszło. Nie za duzo?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.