Moglibyście się pochwalić swoimi stackami nootropowymi?
Zamierzam sie wymixowac z benzo calkowicie i troche tego pozamawialiem.
Mam NAC, noopept, phenylopiracetam, aniracetam, fascoracetam, selank, cdp-choline oraz phenibut i pikamilon ale to raczej doraznie. Dodatkowo mam troche depakiny i pregabaliny i escitalopram.
Mogę to wszystko bezpiecznie łączyć? Szukalem troche po anglojezycznych forach ale nigdzie nie znazalem odpowiedzi.
Generelnie twierdza ze mozna łączyć racetamy w miare bepiezcznie ale taki NAC N-Acetylo-L-Cysteina to juz np nie jest racetam.
naprawdę myślisz że mógłbym się przekręcić jak bym walnął to wszystko?
wiem od lekarza że depakine i pregabalinę mogę łączyć, to tylko na odstawienie benzo, do tego biorę obecnie noopept i fenylopiracetam jest okej, ale chciałbym się ustawić bardziej pod kątem przeciwlękowym/przeciwdepresyjnym. Nie mam problemów z koncentracją itp, chce poprostu zrobić sobie detox od benzo i innych uzywek.
Pochwalcie sie swoimi stackami
L teanina- 2x 250mg
Aniracetam- 2, czasem 3x 500mg
mikro 1p LSD, co 3 dni
cholina
mleczko pszczele
Kurkuma
EGCG
Wieczór:
GABA i L-Arginina
Widzę lekką poprawę. Jestem mniej zmęczony i ogólnie uspokojony. Udaje mi się nie ćpać palić i nie pić dzięki temu.
Trochę lepsze skupienie, jednak w pracy fajerwerków nie zauważyłem. Za 2 tygodnie będę to trochę zmieniać.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.