Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 577 / 177 / 0
Jak to przeczytałem to aż mi się milej na sercu zrobiło że jestem w stałym związku ze swoją ręką. Nie ma kłótni, dramatów i zawsze jak ja chce to ona też chce. A jak mi się przez tydzień nie chce to nie ma żadnego narzekania i nie grozi mi że się amputuję i wyprowadzi do mamusi.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 2801 / 361 / 0
09 kwietnia 2020UltraViolence pisze:
Ile!? Zdajesz sobie sprawę, że dawka dobowa Sildenafilu wynosi 100mg? Masz go od lekarza czy jakieś podjeby?
Mam od lekarza , ale sildenafil mam podawany na niedokrwistość ( anemię) bo mam skurcze naczyń krwionośnych.
  • 1223 / 484 / 0
01 czerwca 2020mmigotka pisze:
Ale chujowa laska XD Przepraszam gościu, ale czytając to zaczęłam się śmiać. Ona sobie kompletnie nie zdaje sprawy, że mówiąc tak i stresując Cię będzie otrzymywać ciągle jedno i to samo. A takie teksty, to żenada to potęgi n-tej. Albo z nią porozmawiaj, i niech nie zachowuje się w ten sposób i Cię nie stresuje, tylko podejdźcie do tego bez stresu, powoli. Albo zmień dziewczynę ;)
najbardziej trafiona rada jaką można było udzielić dzieciakowi w dzień dziecka,posyłam karme.
  • 2801 / 361 / 0
17 lutego 2020Mogadiszu pisze:
Nie robię tego, żeby ona była zadowolona, tylko dlatego że uderza to w moje ego i męskość. Gdyby zostawiła mnie z powodu posiadania dziesiątek kochanek, albo że ją dajmy na to bardzo źle traktuje, to spoko. Ale jeśli nam się spieprzy związek z powodu problemów z erekcją, to odbiorę to jako osobistą klęskę.

Nawet jestem gotów miesiąc jechać na tych lekach. Ruchać ją jak zwierze po 3 razy dziennie, a po miesiącu ją zostawić z innego powodu. Mam wtedy czyste papcie. Podchodzę do tematu bardzo ambicjonalnie, a dziewczyna jest po prostu taflą w której odbija się moja porażka, słabość

EDIT: Tak, powiedziałem dziewczynie o stresie i wytłumaczyłem mechanizm dlaczego tak się dzieję. Twierdzi, że ściemniam, a chodzi o coś innego ( że ona mnie nie podnieca)
Chłopie nie wiem ile masz lat itp, nie istotne .. skoro laska nie rozumie co do niej mówisz a temat jak wiadomo dla faceta jest ważny ale i ( hmm upokarzajacy w jakiś sposób) zamiast docenić ze mówisz w czym tkwi problem i jakoś Cię wesprzeć na duchu itp to ma gdzieś i zachowuję się jakby miał Ci stawać na żądanie.. teraz może to nie dociera do ciebie ale zmień lepiej partnerkę na bardziej wyrozumiała. Bo uwierz ze stres jest w stanie bardzo nam zaszkodzić nawet jeśli chodzi o seks i wtedy nawet sildenafil może nie pomóc..
  • 25 / 2 / 0
Tadalafil bezpieczniejszy, ale tylko na receptę. To bez sensu. Sildenafil bez recepty ale skutki uboczne większe.. nie rozumiem.. jest problem po MDMA. Co zrobić?
  • 2801 / 361 / 0
19 października 2020Kamila666rr pisze:
Tadalafil bezpieczniejszy, ale tylko na receptę. To bez sensu. Sildenafil bez recepty ale skutki uboczne większe.. nie rozumiem.. jest problem po MDMA. Co zrobić?
Sildenafil też jest na recepte ! Bez recepty są różne ze tak nazwe " suplementy " które sildenafilu mają dosłownie odrobinkę takze wiesz ... dawka która zaczyna jakos moze działać to 50mg a to już na recepte jest.
  • 25 / 2 / 0
Jest Maxon forte 50mg bez recepty. Kupiłam w aptece. Tylko, że .. skutki uboczne częste niestety. Trochę mam obawy
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.