Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
scalono - surv
A i znajomi z wawy jeżdżą na kanał łasica w pobliżu Kampinosu wstukaj w mapy duckduckgo
Myślę że trawa zdecydowanie za krótka, przystrzyżona przez krówki na równo
Bo z Gorlic na Śnieżnik mi pokazało 402 km.
Oczywiście, że kwetiapina spłyca, wręcz może uniemożliwić działanie (wszystko kwestia dawek jednego i drugiego). To jest przecież neuroleptyk. Ma hamować psychotyczną aktywność mózgu.
Zjadłem kiedyś tabletkę kwety gdy miałem za grubo na kwasie, gdy tylko zaczęła działać, trip ustal w ciągu dwóch minut do zera.
Jak Ci zapisali kwetiapinę, to raczej nie z powodu nadmiernego zdrowia psychicznego, pomyśl, czy chcesz jeść psychodeliki. Mogą pogłębiać zaburzenia
Ja mieszkam w okolicy i szukam trzeci sezon bezskutecznie ale w tym roku mam zamiar dopiąć swego
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.