Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 59 / 31 / 0
Szukaj łąki z jeżami trawy, najlepiej żeby był jakiś strumyk,kanały melioracyjne i te jeże w dołku( nawet część z nich w płyciutkiej wodzie po deszczach) jak znajdziesz jednego w środku jeża to widać z góry zaczynamy pyranie tak z 0,5m od znaleziska. Mogą być krówki ale tak żeby się pasły w pobliżu jeży {one jedzą inną trawę jeże wola bardziej mokry teren chyba}. Jak się pofarci to wypyrasz ze 30 i więcej w 1 miejscu.

scalono - surv

A i znajomi z wawy jeżdżą na kanał łasica w pobliżu Kampinosu wstukaj w mapy duckduckgo
  • 1444 / 76 / 0
Ktoś zbierał, albo mieszka w okolicach Gorlic, albo Wysowej - Zdrój?
LSD - Piękna i Bestia
  • 19 / / 0
Ja wczoraj 3 godziny obczajki po pastwiskach z krowami i niestety nic. Łąka ładna, rzeka obok, krowy, placki... Ale niestety żadnej lysiczki :(

Myślę że trawa zdecydowanie za krótka, przystrzyżona przez krówki na równo
Uwaga! Użytkownik Kubackjeee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 224 / 25 / 0
Śnieżnik. Rzadko tam bywam ale nigdy nie zawodzi. Początek października po pierwszym dniu opadów od niepamiętnych czasów uzbierane sam nie wiem ile bo przestałem liczyć po 15 sztukach że względu na to że to były jeszcze małe dzieci oprócz 4 może pięciu byczków jak Pudzianowski. Zbieranie trwało ok. Godzinę i zrobiły 80 proc. tego czegoś oczekiwałem, pewnie kwetiapina spłyciła jakość. Teraz o tej porze przypuszcam rośnie ich tam więcej niż trawy.
  • 1444 / 76 / 0
To był niezwiązany post, czy odpowiedź 😄
Bo z Gorlic na Śnieżnik mi pokazało 402 km.

Oczywiście, że kwetiapina spłyca, wręcz może uniemożliwić działanie (wszystko kwestia dawek jednego i drugiego). To jest przecież neuroleptyk. Ma hamować psychotyczną aktywność mózgu.
Zjadłem kiedyś tabletkę kwety gdy miałem za grubo na kwasie, gdy tylko zaczęła działać, trip ustal w ciągu dwóch minut do zera.

Jak Ci zapisali kwetiapinę, to raczej nie z powodu nadmiernego zdrowia psychicznego, pomyśl, czy chcesz jeść psychodeliki. Mogą pogłębiać zaburzenia 😵
LSD - Piękna i Bestia
  • 4 / 1 / 0
Ktoś z pod Krakowa zna fajnie miejscówki, ewentualnie chce się wybrać we 2, oferuje transport ;p Ja szukam od 4 dni u siebie w okolicy i tylko kołpaczki ;(
  • 224 / 25 / 0
Sorry poprostu napisałem ten post jako niezwiązany z żadnym innym, wydawało mi się że to luźna dyskusja na temat tegorocznego sezonu i że uwzględnienie nicku osoby pytającej jest równoznaczne z odpowiedzią na post ale rzadko bywam na tym forum więc mogę nie do końca rozumieć klimat. Jeśli chodzi o wpływ psychodelików na stan psychiczny ludzi umysłowo chorych to owszem diagnozę mam postawioną dosyć solidną do tego stopnia że na bardzo długi czas mam stopień niepełnosprawności i moim zdaniem to jest grubo przesadzone, rzekłbym nawet że to stereotyp. Nażarłem się w życiu bardzo dużo psychodelików różnego rodzaju i zawsze miały na mnie wpływ neutralny a przy ewentualnych bad tripach ratowała mnie muzyka shpongle. Po zejściu tripa to tak jakby nic sie nie wydarzyło, kompletnie zero problemów w funkcjonowaniu w każdej płaszczyźnie życia. Za to stymulanty głównie amph robiły straszliwe spustoszenie w moim umyśle. Ale wracając do tematu sezonu polecam Sudety w szczególności przy granicy z Czechami a najbardziej właśnie Śnieżnik. W wyższych partiach rosną dosłownie wszędzie gdzie są łąki. Może nawet warto nadrobić tych paręset kilometrów i w 2 godziny wyjść nasyconym niż szukać godzinami nawet dniami u siebie bez żadnej pewności że coś się znajdzie. Sam jestem z północy kraju i miejscówek mało a te co są to wiedzą o nich prawie wszyscy.
  • 1 / / 0
Słyszałem, że w górach raczej dobrych grzybów nie znajdę, lecz wydaje mi się, że na coś wpadłem, Jak będę pewny to mogę wysłać zdjęcia okazów.
  • 59 / 31 / 0
Kolejne 32 dziś, ciekawe że w tym samym miejscu co wczoraj, a wczoraj nie widział w sumie już 75 na herbatkę :grzybki:
  • 167 / 72 / 0
@Scone
Ja mieszkam w okolicy i szukam trzeci sezon bezskutecznie ale w tym roku mam zamiar dopiąć swego :grzybki: Potencjalnych miejscówek jest pełno wokół ale ostatnio brak czasu uniemożliwił mi poszukiwania. Teraz znów mam czas i wracam do intensywnych poszukiwań. Na wspólne wyprawy też się piszę jakby co.
"To nie była żadna dzikość serca, jadę stopem, bo nie mam na helikopter, bo nie wynaleziono, kurwa, teleportacji,
i to nie jest żaden weltschmerz, nie jestem młodą, piękną duszą - ja po prostu jestem pierdolnięty.
Chory Psychicznie."
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.