Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 37 / 4 / 0
Dla mnie blant wygrywa z powodu wcześniej opisywanego rytuału :D
Kurczę ta prostota, nie wymaga jakiś skomplikowanych akcji itd.
Jak gdzieś wychodzę to przygotowuję sobie ze dwa-trzy mniejsze blanty i później jedyne czego potrzebuję to zapalniczka. Żyć nie umierać :D
  • 3 / / 0
Blant to coś pięknego tak siąść sobie i wyczillować, to juz jednak klasa sama w sobie
  • 187 / 23 / 0
Ja bym Wam skręcił szesnaście blantów i kazał się czillować %-D

Od maryhy robią się dziury w głowie większe jak od alkoholu i demencji.
Dobrze sie czujesz? To sie wyspij.
  • 8 / / 0
Joint to jedyny dla mnie sluszny sposób palenia ziola.
Samo to przygotowanie, krecenie i w końcu palenie to juz swego rodzaju rytuał :))
  • 1 / / 0
blanty sa kozak, wiadra leb za bardzo ryja i ciezko zamulaja, po jointach mam inna faze
  • 3 / / 0
Siema, ostatnio miałem z ziomkiem dyskusję nt. blant vs. lufa. Stwierdził, że podczas palenia z lufy dużo zioła się po prostu marnuje i jedynym słusznym sposobem palenia jest blant (w sumie też tak uważam). Gdy palę sam wolę nabić lufę i zauważyłem, że ta sama ilośc zioła lepiej wchodzi z lufy niż z blanta. Co sądzicie?
  • 2714 / 512 / 0
Palić z lufy trzeba umieć.
Turbo, które znajduje się przy ustniku nie jest tam na pokaz. Kiedy nie ściągasz bucha zatykasz palcem ów turbo i dym się nie ulatnia.
Więcej marnujesz przy joincie, który cały czas się tli i produkuje dym.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1 / / 0
z lufy mniejszą iloscią sięnajarasz
  • 86 / 3 / 0
Może głupie pytanie, ale czy da się zrobić jak w south park? Tak, że wsypujesz do blanta koki i działa to?
  • 3455 / 555 / 2
@3di da się :)

Robisz tak: wsypujesz do blanta koki i działa to :)

Nie dziękuj ;)
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 21:57:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750283772'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Nowelizacja ustawy tytoniowej. MZ chce zakazać sprzedaży jednorazowych e-papierosów

Ministerstwo Zdrowia opublikowało projekt nowelizacji ustawy o ochronie zdrowia przed następstwami używania tytoniu i wyrobów tytoniowych. Jednym z jego głównych założeń jest całkowity zakaz sprzedaży jednorazowych e-papierosów, zarówno tych z nikotyną, jak i bez niej.