07 października 2020Pablesco pisze: Ja też się zawiodłem na MPH wjazd niesamowity kilka minut zabawy a później spina i szukanie benzo. Chociaż znam kolesia co przerobił 30 tabsów iv w dobę ja 10 nie wyobrażam sobie
@JaTy1234 to czyli MPH jest mniej funkcjonalne dla zwykłych zjadaczy chleba od EPH i ipph ?
Ani po EPH ani po ipph nie było tego typu akcji
Raczej ludzie nie umieją tego brać i tyle.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Do iv nadają się typowe euforyki 4cmc, 3cmc, 3mmc. Wjazd po nich to czysta przyjemność, w rozsądnych dawkach nie powodują spiny ani odczuwalnego zjazdu jeśli zadbamy o spożycie cukrów, witamin, minerałów oraz nawadnianie. MPH i hexen oraz pokrewne substancje speedujące najgorzej się do tego nadają, EPH i amfa ujdą, a wspomniane euforyki to chyba najlepsze wjazdy jeśli chodzi o czystą przyjemność w mózgu.
Jest jeszcze metkatynon z świetnym wjazdem niestety powoduje zjazd, więc trzeba mieć benzo pod ręką.
Z reguly czy on uspokaja tez jak sie nie ma adhd czy wtedy pobudza bo lekarz mowi ze nie jest pewny ale ze moge miec adhd.
09 października 2020Pawel07 pisze: Mam pytanie, mam brac metylofenidat, czy on z rwguly podnoai libido czy oslabia bo widzialem rozne opinie? Jestem po 30-tce jesli to wazne...
Z reguly czy on uspokaja tez jak sie nie ma adhd czy wtedy pobudza bo lekarz mowi ze nie jest pewny ale ze moge miec adhd.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.