07 października 2020Pablesco pisze: Ja też się zawiodłem na MPH wjazd niesamowity kilka minut zabawy a później spina i szukanie benzo. Chociaż znam kolesia co przerobił 30 tabsów iv w dobę ja 10 nie wyobrażam sobie
@JaTy1234 to czyli MPH jest mniej funkcjonalne dla zwykłych zjadaczy chleba od EPH i ipph ?
Ani po EPH ani po ipph nie było tego typu akcji
Raczej ludzie nie umieją tego brać i tyle.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Do iv nadają się typowe euforyki 4cmc, 3cmc, 3mmc. Wjazd po nich to czysta przyjemność, w rozsądnych dawkach nie powodują spiny ani odczuwalnego zjazdu jeśli zadbamy o spożycie cukrów, witamin, minerałów oraz nawadnianie. MPH i hexen oraz pokrewne substancje speedujące najgorzej się do tego nadają, EPH i amfa ujdą, a wspomniane euforyki to chyba najlepsze wjazdy jeśli chodzi o czystą przyjemność w mózgu.
Jest jeszcze metkatynon z świetnym wjazdem niestety powoduje zjazd, więc trzeba mieć benzo pod ręką.
Z reguly czy on uspokaja tez jak sie nie ma adhd czy wtedy pobudza bo lekarz mowi ze nie jest pewny ale ze moge miec adhd.
09 października 2020Pawel07 pisze: Mam pytanie, mam brac metylofenidat, czy on z rwguly podnoai libido czy oslabia bo widzialem rozne opinie? Jestem po 30-tce jesli to wazne...
Z reguly czy on uspokaja tez jak sie nie ma adhd czy wtedy pobudza bo lekarz mowi ze nie jest pewny ale ze moge miec adhd.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.