Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
03 października 2020STR88 pisze: @flawless81, wyślij mi w wiadomości prywatnej lub na maila str88@hyperreal.info nowy adres e-mail, stały. Potem będziesz mógł sobie zresetować hasło. Tak na przyszłość: konta z nieaktywnym mailem są co jakiś czas dezaktywowane, a w tym temacie można pisać bez rejestracji.
Dziękuje
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Maila za chuja nie pamiętam na które to było zakładane.
spiderek juz wyslal post (nie zostal jeszcze zaakceptowany), ale nie jest pewien czy post trafi do odpowiedniego dzialu.
dziekuje i pozdrawiam w imieniu spiderka.
Scalono. | STR88
blau77 - już chyba rozumiem, było coś takiego, że konta z nieaktywnymi emailami będą usuwane/blokowane/dezaktywowane i był jakiś termin zdaje się, zapomniałem oczywiście o tym
spiderek pisze:.
20 października 2020blau pisze: Nie mogę się zalogować na swoje konto - blau77, hasło wpisuje na 99% dobre, nie pamiętam emaila przy zakładaniu konta, raczej na pewno już on nie działa.
Scalono. | STR88
blau77 - już chyba rozumiem, było coś takiego, że konta z nieaktywnymi emailami będą usuwane/blokowane/dezaktywowane i był jakiś termin zdaje się, zapomniałem oczywiście o tym
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?