Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
jak zgłaszam posty z WASZE RYJCE w stylu: szuka mnie policja, boje się
to nie ma problemu
2020 paź 01, 13:27
jak mogę się uwierzytelnić?
2020 paź 01, 15:33 / scalono - surv
i co ?
słuchaj gościu, nie złamałem regulaminu.
pociśnięty w robalu zostałeś (nawet specjalnie się nie starałem) i musisz podreperować sobie ego zbanowaniem mnie?
zgłoszenie zdjęcia miało miejsce na parę postów przed zbanowaniem mnie. więc nie o to tu chodzi.
pięknie, od banowania za róznice poglądów przez stargo ketoniarza, przez banowanie za nie dawanie wiary bajkopisarstwu dexa, do blokowania konta za pocisk w tasiemcu... brak słów, jeszcze rzygająca wyrzygiem godnym mojej kackupy ANNAS i mamy obraz moderacji sajt for fridom anno domini 2020
Dopóki prawowity właściciel nie udowodni, że ma całkowitą kontrolę nad kontem ban będzie trwał. Ze względów bezpieczeństwa.
Podziel się posiłkiem, chamie
01 października 2020kristjano pisze: i co ?
słuchaj gościu, nie złamałem regulaminu.
pociśnięty w robalu zostałeś (nawet specjalnie się nie starałem) i musisz podreperować sobie ego zbanowaniem mnie?
zgłoszenie zdjęcia miało miejsce na parę postów przed zbanowaniem mnie. więc nie o to tu chodzi.
pięknie, od banowania za róznice poglądów przez stargo ketoniarza, przez banowanie za nie dawanie wiary bajkopisarstwu dexa, do blokowania konta za pocisk w tasiemcu... brak słów, jeszcze rzygająca wyrzygiem godnym mojej kackupy ANNAS i mamy obraz moderacji sajt for fridom anno domini 2020
01 października 2020kristjano pisze: od banowania za róznice poglądów przez stargo ketoniarza, przez banowanie za nie dawanie wiary bajkopisarstwu dexa, do blokowania konta za pocisk w tasiemcu... brak słów, jeszcze rzygająca wyrzygiem godnym mojej kackupy ANNAS i mamy obraz moderacji sajt for fridom anno domini 2020
To natomiast zapamiętam na bardzo długo
01 października 2020jasimalgosia pisze: "wypierdole Ci matkę"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.