ODPOWIEDZ
  • 833 / 252 / 0
Jeżeli pixa rzeczywiście miała deklarowane 300mg to wzięliśmy z ziomem 150 bo na pół. Siedzieliśmy z na werandzie w takiej drewnianej chacie na skraju lasu i jemu jak tylko zaczął się peak już pokazywały się wizuale na drzewach, jakieś kwiaty chuje muje. Ja dopiero jak dopaliłem między drzewami widziałem jakieś wielkie struktury, świątynie i inne dziwne rzeczy typu drzewa układające się w bramę. Po wejściu do ciemnej chaty dopiero wszędzie miałem fraktale i tunele.
*Ciągne bongo, patrze na niebo.
- Widzisz w gwiazdach? Już są wizuale.
*Ciągne następne.
- O, jest ich więcej. Ale jeszcze nie kolorowe...
*Znowu buch
- Nooo, teraz %-D
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 833 / 252 / 0
Można scalić.

Jeszcze mi sie przypomniało jedno. Ja sobie siedziałem i coś robiłem a on stał w ciemności i oglądał wizuale bo ewidentnie lepiej mu weszło niż mi i relacjonował na bieżąco co widzi. W pewnym momencie mówił że pierwszy raz w życiu widzi taki kolor - "platynowo metaliczny ale nie da sie opisać".
Czytałem że po pełnoprawnych psychodelikach zdarzają sie takie rzeczy ale po pixie pierwsze słysze. Z paleniem lecieliśmy też ostro także kto wie, bo nie sądze żeby w chuja leciał.
  • 5801 / 1192 / 43
150mg to w chuj mała dawka na psychodelę dla mnie.
Może w Twoim przypadku dużą rolę odegrało s&s, miałbyś inny trip na jakiejś imprezie lub na chacie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 833 / 252 / 0
No możliwe jak najbardziej. Ale weź też pod uwagę że jesteś ode mnie dużo bardziej przetyrany %-D
  • 65 / 6 / 0
Raz jak zjadłem 3 mocniejsze piguły to jak trzecia weszła to się zaczęło. Widziałem latające chmurki w powietrzu, na szafie rysowały się jakieś animacje (taki zarys jakby ołówkiem, dokładniej to była animacja jakiejś dziewczynki z parasolem). Miałem wrażenie jakby wszystko pływało. W pewnym momencie jak patrzyłem na drzwi to zaczęło mi je zmniejszać i zwiększać, ogólnie wykrzywiać pokój. Aż zadałem sobie pytanie jak ja wyjdę zrobić siku nie wywracając się po drodze.
  • 232 / 15 / 0
Nawet po 300mg na raz nie miałem psychodeli. Halucynacje - za każdym razem jak już mi zejdzie i jestem wyjebany. Wtedy to zazwyczaj wydaje mi się, że ktoś z kim siedzę ma czapkę/kapelusz albo okulary xD Chociaż raz czyjś łeb w kamień się zmienił...
  • 4 / 2 / 0
Często po emce zdarzają mi się różnego rodzaju halucynacje, iluzje i CEVy, zwłaszcza przy większych dawkach

Najczęściej występuje typowe migotanie tła, podobne do śnieżenia optycznego ale zamiast błyskających "mrówek" i punkcików są raczej mieniące się plamki.

Coś co bardzo zapadło mi w pamięci to halucynacja powstała gdy w samotności testowałem nowo nabyty kryształ, tańczyłem sobie w pokoju patrząc na półciemny korytarz, a tam stoi wieszak z ubraniami którego oczywiście normalnie tam nie było. Podczas tej samej sesji widziałem ciekawe CEVy - z zamkniętymi oczami rozpływałem się tańcząc do łagodnego techno, aż nagle zobaczyłem okręt, szybkie zbliżenie na jego ster aż do perspektywy stojącego przed nim sternika. Następnie ster zamienił się w buddyjskie koło samsary, a dalej "uchwyty" tego koła rozciągnęły się, obraz uległ transformacji i zobaczyłem wnętrze Wielkiego Zderzacza Hadronów. Tę samą wizję zobaczyłem innym razem na imprezie techno.

Co do samych imprez, to często w widzeniu peryferyjnym dorabiane są innym ludziom okulary lub brody, a czasem nawet kątem oka widzę przytulające lub miziające się pary, ale gdy patrzę w tym kierunku to okazuje się że tańczy tam pojedyncza osoba.
  • 159 / 30 / 0
A mieliście kiedyś po MDMA coś takiego, że patrzyliście na coś i za chuja nie widzieliście na co patrzycie? Na przykład ja miałem tak w klubie, że patrzyłem na coś i aż wpadłem w delikatną panikę nie wiedząc na co patrzę. W głowie robi się wtedy taki klimat jak w "Ukrytej Prawdzie" prawda wychodziła na jaw i był ten taki moment z "TUDUDUDU", przy tym myśli "co to jest do cholery?!" i charakterystyczne mocne mruganie jak przy niedowierzaniu. Dopiero po chwili olśnienie - "aa, to stolik przecież". Efekt jest bardzo podobny do zdjęć pt. "popatrz dwa razy". Patrząc na takie zdjęcie na pierwszy rzut oka widzi się przykładowo dziewczynę z kutangiem, a dopiero po chwili dostrzega się że ów kutang to tak naprawdę ręka kogoś w tle. Tak samo z tym efektem, o którym mówię - najpierw widzi się jakieś nie wiadomo co, a dopiero po chwili następuje olśnienie i widzi się to co powinno. To... miał ktoś tak? :D
  • 3193 / 904 / 5
Ten cały temat jest właśnie o tym.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 833 / 252 / 0
10 listopada 2020Roller44 pisze:
Opis
nikt nic się nie udzielił, to wrzucam po swoich testach :)
Nazwa: Donald Trump
Kolor: Jasnoniebieski
Kształt: głowa Trumpa, jak wszystkie inne o tym wzorze, przedziałka z tyłu
Gdzie kupione: świętokrzyskie
Sposób przyjęcia: 1 + 2x 0.5 dorzutka oral
Opis działania: już dawno nie rozłożyła mnie tak pierwsza wrzucona, może też ze względu na ponad półroczną przerwę. Miło, pluszowo, po drugiej dorzutce OEV'y i ogólny pierdolec w głowie. Trzeba było przystać na jednej :)
Ocena działania: 9/10
Dodatkowe komentarze: obstawiam okolice 200mg
Opiszesz te OEVy?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.