Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 38 / 1 / 0
Jak u was z prowadzeniem auta po predze? Czujecie że wpływa to na waszą motorykę i nie wsiadacie czy bez różnicy?
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 1223 / 487 / 0
żaden inny znany mi lek nie ma tak przyjemnych skutków ubocznych jak pregaba,szkoda że to tylko za pierwszymi razami,póżniej to mija i już nie wraca nawet po dłuższej przerwie,działanie nadal przyjemne ale to już nie to.
  • 767 / 50 / 1
24 września 2020TenTypSniff pisze:
Jak u was z prowadzeniem auta po predze? Czujecie że wpływa to na waszą motorykę i nie wsiadacie czy bez różnicy?
Prowadziłem po 600mg i 1mg flualprazolamu. Nie czułem się zmięszany. Ale jak kupiłem swój pierwszy samochód, to był tripowóz a ja byłem kierowcą czapowym.
Jeździłem po zielsku dziesiątki jak nie setki razy (rura w bagażniku jeździła ze mną), kilka razy po mdma, po mefedronie się nawet zdarzyło.
A raz pojechałem po 8 piwach, i tak zakończył żywot mój pierwszy wóz %-D
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 904 / 182 / 0
Dokladnie co pisze Igła83. Mi po prawie rocznym detoxie może fajnie zadziałało 2-3x a potem tylko poprawa nastroju i wycieszenie. Oczywiscue, 750mg w tym 300snifem i 100 baklo dałoby ten upizgaj - ale nie o to chyba chodzi.

A jak chodzi no to kiedyś zaboli. 1-2x w tygodniu wyzsza dawka na impre a jak nie ma polowe nizsza na lepszy dzień. Inaczej tolerka pregi chwyci, nie za rok to za dwa i bedziecie na 900mg maskować tylko symptomy odstawienne. Jak sie nie zapali czerwona lampka - to... czas pokaże.
  • 1 / / 0
Witam,
Chciałbym zapytać doświadczonych pregabalińczyków, po jakim czas od zaprzestania kuracji (dawki od 150-300mg przez okres 6msc) wracają dawne funkcje poznawcze, pamięć? Nie ukrywam, lek ten lekko upośledził moje zdolności intelektualne, czuję się mocno otępiały, pomimo ćwiczenia umysłu. :zły:
  • 403 / 79 / 0
myślę że po 2-3 tygodniach przerwy organizm wraca do normalności
  • 2812 / 364 / 0
24 września 2020Skibi pisze:
Witam,
Chciałbym zapytać doświadczonych pregabalińczyków, po jakim czas od zaprzestania kuracji (dawki od 150-300mg przez okres 6msc) wracają dawne funkcje poznawcze, pamięć? Nie ukrywam, lek ten lekko upośledził moje zdolności intelektualne, czuję się mocno otępiały, pomimo ćwiczenia umysłu. :zły:
Ja pregabaline poznałem 2lata temu i mam spore doświadczenie z tym lekiem .. ale teraz w sumie w tym roku rzadko po niego sięgam wyjątkiem są jakieś gorsze dni w których muszę być jakoś ogarnięty itp jesli chodzi o twoje pytanie to myślę że to sprawa indywidualna i dużo zależy od organizmu i wielu innych rzeczy których czasami nie bierzemy pod uwagę
  • 16 / 3 / 0
Właśnie zastanawiam się czy pregabalina może być odpowiedzialna za moje lagi w mózgu. Ciężko mi się wysłowić, tak jakby straciłam płynność w wyrażaniu się, jak myślicie?

połączono DexPL

Macie czasami po pregabalinie taką dziwną wysypkę na rękach? Nawet po niskich dawkach tak mam, nie boli, nie piecze, zastanawiam się co to jest.
  • 1 / / 0
Ach.. myślałem że pragabalina będzie cudownym lekiem na skręta po rocznym ciągu kodeinowym. Fakt nie pocę się i nie mam tych jebanych parestezji ale jestem bez kody ponad dwa dni codziennie mam turbosrake że aż dupa szczypie wieczorem mam jakieś dziwne zwidy a teraz po godz 3 dopada mnie prawdziwa skrętka mam napiete mięśnie jak baranie jaja dreszcze i wierzganie , zrobiło mi się duszno i kręci mi się we. Dawki 150 rano i tyle samo wieczorem
  • 4603 / 2209 / 1
24 września 2020purplewreck pisze:
Właśnie zastanawiam się czy pregabalina może być odpowiedzialna za moje lagi w mózgu. Ciężko mi się wysłowić, tak jakby straciłam płynność w wyrażaniu się, jak myślicie?
Miałem przez jakiś czas podobne problemy. Taki brak słów.. albo świadomość że słowo jest na końcu języka. Przeszło po ok 3 miesiącach.

====================================================

Temat oczyściłem. Proszę o trzymanie się merytorycznej wymiany doświadczeń. Istnieje temat knajpiany, gdzie można porozmawiać O codziennym PREGOTRIOPIE. pregabalina-knajpa-zgabionej-dysocjacji-t70235.html Tutaj tego nie robimy!
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.