Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
11 września 2020posluchajmnie pisze: Popieram co by nie robił i jak czysta by nie była , zawsze na drugi dzień czuć ,że coś było dnia poprzedniego.
Miałem okazję szurnąć po rzuceniu palenia papierosów i zdecydowanie bez fajek zwała jest mniejsza :)
A na to mogę od siebie polecić hydroksyzynę w dopasowanej już dawce. Na sen raczej nie pomoże, ale kołatanie serca i niepokój likwiduje
Podziel się posiłkiem, chamie
13 września 2020weltsmerza pisze:100% zgody. Po petach serce dużo bardziej mi napierdala co przyczynia się do wewnętrznego niepokoju i rozdrażnienia.11 września 2020posluchajmnie pisze: Popieram co by nie robił i jak czysta by nie była , zawsze na drugi dzień czuć ,że coś było dnia poprzedniego.
Miałem okazję szurnąć po rzuceniu palenia papierosów i zdecydowanie bez fajek zwała jest mniejsza :)
A na to mogę od siebie polecić hydroksyzynę w dopasowanej już dawce. Na sen raczej nie pomoże, ale kołatanie serca i niepokój likwiduje![]()
Czuć ,że coś było dnia poprzedniego - zgoda.
Tylko, że "czuć" może być kompletnie bezinwazyjne a ten wątek istnieje, ponieważ zazwyczaj tak nie jest.
Przy ulotce dołączonej do opakowania Adderallu jest info ,że nie wolno mieszać z alkoholem.
Ten błąd jest popełniany statystycznie najczęściej.
Kapsułki i tabletki mają oficjalnie jedną jedyną słuszną drogę aplikacji - należy je zjeść.
I tutaj też można otworzyć oddzielny wątek bo to temat rzeka i owszem, gdyby tak w postaci jakiejś mądrze stworzonej zawiesiny o niewielkim stężeniu aplikować to w klamę, to mogłoby dawać nawet kilka pozytywnych efektów związanych z działaniem sympatykomimetycznym.
Tylko, że dam sobie uciąć palec albo przynajmniej paznokieć, że raczej większość sniffiarzy sypie pasa po przekątnej okładki zeszytu i naku*wia po klamie.
Wiecie jak duży wpływ może mieć na następny dzień różnica pomiędzy zdrowymi zatokami a zatokami za*ebanymi jak pobocze po zimie z ropiejącymi stanami zapalnymi w najróżniejszych załółkach w główie, często razem z grubo odchylonym PH od naturalnego, szczepami najróżniejszych bakterii, lekkim niedotlenieniem związanym z utrudnionym oddechem podczas snu oraz w przypadku sumiennego nakur*iania tematu na okrętę - podrażnień nerwów... np. trójdzielnego - co często jest odbierane jako "jakiś syf w okolicy języka/początku gardła" a tak naprawdę jest skutkiem fizycznego tymczasowego upośledzenia prawidłowego odczuwania.
Warto dołożyć możliwość nadkarzenia nie tylko nosa ale i ucha... bo to wszystko jest przecież połączone.
Itd, itd, itd.
W sumie to zastanawia mnie jeszcze jedna, dość istotna rzecz.
I tutaj akurat nie mam zielonego pojęcia.
Czy ktoś z Was wie może jak metabolizm fety ma się do wątroby?
Czy np. sprawniejsza produkcja P450 mogłaby zmniejszyć drogę krzyżową po temacie?
Jest o tym wzmianka na wiki, ale chyba mam luki z chemii ,żeby to ogarnąć i zrozumieć.
Po drugie - czy wszystkie psy szczekają w tym samym języku
Po trzecie - jeżeli wsadzę ci palec w dupę to kto ma palca w dupie
I po piąte - w czym rozszerza się wszechświat
Jest jeszcze sekret
13 września 2020DelicSajko pisze: Możesz. Temat nie jest solidny.
Również polecam metylofenidat jako zdrowszy substytut amfetaminy. Odważę się powiedzieć, że MPH działa "leczniczo" i prewencyjnie jako alternatywa amfetaminy.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
.. a prawa powiekszona...
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.