Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1961 / 205 / 0
Ja czasem przysnąłem przed kompem a hajpek był włączony a mama patrzy i mówi że znowu z tymi narkomanami pisze xd
Take DXM and Be Happy
  • 1229 / 181 / 0
@Teabadger a może nazwa "Knajpa pod pregabalinowym słońcem" ?
Zazdroszcze też wam, bo narazie musze odpuścić prege z pewnych zdrowotnych powodów i zazdro drugiej rzeczy - mixu z ziołem, na bank działa kozacko a ja dopiero przypale sobie jak wyjde ze szpitala, czeka na mnie zakitrana jakaś 2ójka czy 3ójka i zamówione 10 u dila.
  • 449 / 101 / 0
Do nazwy knajpy potrzebna jest ankietka.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 2071 / 343 / 0
Ja odstawiłem pregabalinę najpierw schodząc z 450 na 300 potem na 225 mg/d, wszystko w 2 dawkach, stosowaną na co dzień. Parę liści się ustało, to po krótkim czasie ojebałem je na 3 razy w dawkach w okolicy 750mg w 1 dawce. W krótkim 3 dniowym rekreacyjnym ciągu. Pierwszy raz grubo drugi tak sobie a trzeci (największa dawka 1g) w takim ciągu praktycznie nie odczuty. Tutaj ciągi więc odpadają (poza terapeutycznymi, jak dla kogoś ok- u mnie po 7 miesiącach dotarło, że więcej szkód niż pożytku z pregabaliny na co dzień). Jestem z tych farciarzy, których skręty nie sięgają. Spierdolone samopoczucie to co innego jednakowoż. Ale to tylko 2-3 dni i minęło. Jak odstawiałem pregabalinę po 7-miesięcznym ciągu, to kilka tabletek benzo załatwiło sprawę (pomocne przez pierwsze 3 dni, kiedy lęki z odbicia uderzyły). Do tego sporo :liść: i po kilku dniach o pregabalinie nie pamiętam. Ale ja CT to odstawkę zrobiłem przy już 225/d. A ludzie robią CT, w dodatku bez obstawy jakiejkolwiek, z 600, i płaczą że mają objawy :korposzczur:
Ostatnio zmieniony 20 września 2020 przez yoshi420, łącznie zmieniany 1 raz.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1961 / 205 / 0
Ja może przypale :liść: jak się uda. A wtedy wbije na ostatni level ujebania.
Take DXM and Be Happy
  • 2071 / 343 / 0
20 września 2020Demis pisze:
Ja może przypale :liść: jak się uda. A wtedy wbije na ostatni level ujebania.
Prega i zioło to cud miód połączenie, ale zioła to z 3 razy więcej trzeba wypalić, żeby poczuć z taką mocą jak 1/3 tej dawki bez pregabaliny (jednak ona też palenie spłyca- nie sądzisz?)
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1961 / 205 / 0
@Kazuy4, nie wiem ja wbijam wtedy na ostatni level ujebania. Jest taki kosmos że nie ogarniam nic totalnie.

To jest maks jaki potrafię wyciągnąć z tej substancji i przeżyć. Wyżej się nie da.
Take DXM and Be Happy
  • 449 / 101 / 0
Myślę, że z pregą w ciągach jest trochę jak z phenibutem - nie opłaca się po prostu. Raz na czas można - plusem jest szybki spadek tolerki.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 3455 / 1124 / 0
DYSO! INICJACJA! Anyone? :)
Ktoś dzisiaj robi grubą nockę w łóżku z pregabalinką?
Ostatnio zmieniony 20 września 2020 przez misspill, łącznie zmieniany 1 raz.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1961 / 205 / 0
DYSO! INICJACJA!

Pregabalina lepsza niż heroina!

@misspill
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands

Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.

MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.