Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1973 / 207 / 0
Ja czasem przysnąłem przed kompem a hajpek był włączony a mama patrzy i mówi że znowu z tymi narkomanami pisze xd
Take DXM and Be Happy
  • 1229 / 181 / 0
@Teabadger a może nazwa "Knajpa pod pregabalinowym słońcem" ?
Zazdroszcze też wam, bo narazie musze odpuścić prege z pewnych zdrowotnych powodów i zazdro drugiej rzeczy - mixu z ziołem, na bank działa kozacko a ja dopiero przypale sobie jak wyjde ze szpitala, czeka na mnie zakitrana jakaś 2ójka czy 3ójka i zamówione 10 u dila.
  • 449 / 101 / 0
Do nazwy knajpy potrzebna jest ankietka.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 2085 / 346 / 0
Ja odstawiłem pregabalinę najpierw schodząc z 450 na 300 potem na 225 mg/d, wszystko w 2 dawkach, stosowaną na co dzień. Parę liści się ustało, to po krótkim czasie ojebałem je na 3 razy w dawkach w okolicy 750mg w 1 dawce. W krótkim 3 dniowym rekreacyjnym ciągu. Pierwszy raz grubo drugi tak sobie a trzeci (największa dawka 1g) w takim ciągu praktycznie nie odczuty. Tutaj ciągi więc odpadają (poza terapeutycznymi, jak dla kogoś ok- u mnie po 7 miesiącach dotarło, że więcej szkód niż pożytku z pregabaliny na co dzień). Jestem z tych farciarzy, których skręty nie sięgają. Spierdolone samopoczucie to co innego jednakowoż. Ale to tylko 2-3 dni i minęło. Jak odstawiałem pregabalinę po 7-miesięcznym ciągu, to kilka tabletek benzo załatwiło sprawę (pomocne przez pierwsze 3 dni, kiedy lęki z odbicia uderzyły). Do tego sporo :liść: i po kilku dniach o pregabalinie nie pamiętam. Ale ja CT to odstawkę zrobiłem przy już 225/d. A ludzie robią CT, w dodatku bez obstawy jakiejkolwiek, z 600, i płaczą że mają objawy :korposzczur:
Ostatnio zmieniony 20 września 2020 przez yoshi420, łącznie zmieniany 1 raz.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1973 / 207 / 0
Ja może przypale :liść: jak się uda. A wtedy wbije na ostatni level ujebania.
Take DXM and Be Happy
  • 2085 / 346 / 0
20 września 2020Demis pisze:
Ja może przypale :liść: jak się uda. A wtedy wbije na ostatni level ujebania.
Prega i zioło to cud miód połączenie, ale zioła to z 3 razy więcej trzeba wypalić, żeby poczuć z taką mocą jak 1/3 tej dawki bez pregabaliny (jednak ona też palenie spłyca- nie sądzisz?)
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1973 / 207 / 0
@Kazuy4, nie wiem ja wbijam wtedy na ostatni level ujebania. Jest taki kosmos że nie ogarniam nic totalnie.

To jest maks jaki potrafię wyciągnąć z tej substancji i przeżyć. Wyżej się nie da.
Take DXM and Be Happy
  • 449 / 101 / 0
Myślę, że z pregą w ciągach jest trochę jak z phenibutem - nie opłaca się po prostu. Raz na czas można - plusem jest szybki spadek tolerki.
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 3455 / 1124 / 0
DYSO! INICJACJA! Anyone? :)
Ktoś dzisiaj robi grubą nockę w łóżku z pregabalinką?
Ostatnio zmieniony 20 września 2020 przez misspill, łącznie zmieniany 1 raz.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1973 / 207 / 0
DYSO! INICJACJA!

Pregabalina lepsza niż heroina!

@misspill
Take DXM and Be Happy
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Ucieczka zakończona w jeziorze

Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.