Choć nie neguje że bywają i "mądrzy]
jak i głupi 25latkowie.
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
od ponad tygodnia mam problem. przestalem ogarniac, ale nie swiat, tylok nauke. czuje ograniczenie umyslowe, nie potrafie czytac tak jak jeszcze kilka tygodni temu.
obawiam sie że może być grubooo..
Proponuje miesięczny ciąg amfetaminowy napewno ci pomorze , odmulisz się.
Amen
ma ktos jeszcze jakies propozycje jak zaczac detox i co robic gdy juz sie tego podejme?:D
pozdroo all
Rysiu mam tosamo i mimo sporadycznego spozywania narkotykow przez ostatnie 2 lata to kurwa nie mija. A naprawde bylem inteligentny. 3 lata palenia dzien w dzien od rana do wieczora i rok zazywania pigol 1-2 razy w tygodniu zrobily swoje.
od kilku tygodni jadlem lecytyne, 3 x 1200mg dziennie, cyzli tak jak zaleca instrukcja na opakowaniu, zeby neurony mi sie lepiej odzywialy itakdalej itakdalej, na koncentracje, na pamiec, na.. nie wiem, zapomnialem na co jeszcze ;]]
pomyslalem ze to moze to? znalazlem w necie, ze nadmierne dawki powoduja otumanienie, zaburzenie czegos oraz rybi zapach z ust :-D tylko to pierwsze pasowalo do moich obiawow, wiec odstawilem i czekam na zmiane.
myslalem tez ze to moze od niedoboru witamin? bo tydzien-dwa przed tym, jak wszystko sie zaczelo, zmienilem miejsce pobytu i diete. zapomnialem tez zabrac swoich witaminek, no ale nabyltem tutaj takie, ktore w skladzie mialy konskie dawki - po kilkaset % dziennego zapotrzebowania - witaminy pp i b6 chyba, ktore to wplywaja na sprawnosc umyslowa.
jak zmniejszenie dawek tej lecytyny nie pomoze, i jak powrod do polandii i do dawnego trybu zycia nic nie zmieni, to szczerze mowiac, bedize mi troche smutno i ciezko sie z tym godzic ;[
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.