Druga sprawa, możę ja błędnie interpretuje bo może być tak żę to są twoje wymówki że 'ktoś coś pomyśli ' ktoś cos powie ' itd. Wiem bo sam tak kiedyś unikałem leczenia. Ale jeśli masz w sobie chęć wyjścia z tego to zrób to i pierdol co powiedzą inni i rodzina. Mało tego, rodzina powinna to nawet docenić, uwierz. :) Trzym się :)
Łudibaj Łudibaj Łudibaj baj baj baj
PS.: małe post scriptum, moja Ś.P. Mama kochana też była zaciekłym wrogiem moich ekscesów narkotykowo-alkoholowych ale na wieść że trafiłem do psychiatryka to się ucieszyła bo wiedziałą że to może pomóc w chorobie. Detoks / Psychiatryk / Odwyk to nie jest żaden wstyd !! Nie wiem skąd to błędne przekonanie. To jest raczej powód do zadowolenia i to ogromnego, bo to znak że ktoś chce sie leczyć i robi coś w tym kierunku.
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
To samo jest z inteligencją/wiedzą/przekonaniami - wstydem można jedynie nazwać niechęć zmian i stagnację.
Podziel się posiłkiem, chamie
Rooney przykro mi, że Twoja Mama nie żyje, ale wpoiła Ci do głowy kilka dobrych rzeczy, jesteś dobrym gościem.
Teraz to masakra. Nawet 3 piwa juz jak zejda to kapcia w gębie powodują (perla mocna)
Hospitalizacji mialem 4/5. Juz straciłem rachubę. Ostatnio niby się uspokoilem . Tak mi się wydawało. A nie dosc ze życie prawie stracilem to i prace oraz beda problemy prawne.
Z żenady nawet nie chce mi się pisac szczegółów.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Miałem towar, i chodziłem do kibla palić bucha.
Pielęgniarka zawołała policje.
Zabrali mi maczankę i etizolam, którym byłem naćpany.
Skończyło się na sądzie i 5000 grzywny.
W sumie pisałem o tym kilka stron wcześniej.
2x szpital, 3x ziomek przy łóżku, kilka razy sam/umrę to umrę
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.