W połowie kwietniu zasadziłem 2 roślinki ak20 feminized, fem. Robie to po raz pierwszy roślinki maja juz z 2 m A kwiatów i ponki lub topy jeszcze się nie pojawiły. A na opakowaniu pisze ze 9 -10tygodni
Robiłem to w naswietlonym pokóju w oknie później jak już były duze dalem je na podłogę, używam zwykłej odżywki do roślin dymowych.
Dodam że mieszkam w Holandii i moge hodować legalnie ale nie pod lapa i w box wiec chciał bym wiedzieć co źle zrobiłem czy moge jeszcze coś zrobić żeby było z nich palenie bądź rady na później. Dzięki jestem nowy czytalem trochę forum ale dalej nie jestem pewny co źle zrobiłem
06 września 2020Krfaryna pisze: czytalem trochę forum ale dalej nie jestem pewny co źle zrobiłem
Słyszałem wcześniej żeby im ściąć góry ale te kwiaty zobaczylem 2 dni temu i teraz to chyba nie mogę. ?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.