Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Owce wręcz przeciwnie, już z oddali jak wyczają, to się ewakuują.
Może coś takiego zbierałeś tylko ta jajecznica byłaby dość chujowa w smaku.
02 września 2020mefistofeles85 pisze:Tak krótki okres przechowywania nie mógł mieć zauważalnego wpływu na moc, o ile nie były wcześniej zmielone. Mrożenie powinno wydłużyć, a nie skrócić czas przechowywania bez względu na szczelność opakowania. Taką moc musiały mieć na starcie.31 sierpnia 2020sirkulki pisze: Siemanko, mam pytanie o moc grzybów, a raczej jej utratę. Zgodnie z tym co wyczytałem na forum na temat przechowywania grzybów (McKennaii), po zbiorze gdyby dobrze suszę i potem trzymam w zamrażalniku. Leżą one tam już jakieś 3 miesiące...
W jakim stadium rozwoju były zrywane? Im mniejsze, tym mocniejsze z reguły. Takie wyrośnięte, otwarte maksymalnie i mocno sypiące zarodnikami są trochę słabsze.
Następny raz celuj w więcej, albo powybieraj te najmniejsze ;)
pozdro!
02 września 2020JaTy1234 pisze: I teraz moje pytanko. To byly dosyc duze roznego rodzaju blaszkowane grzyby procz tych najciezej trujacych i pytanko psylocyby mogly te blaszaki troszeczke miec to wiecej niz pewne ale procz tego czego jeszcze mogly miec? Jak by nazwac ten lot jak to nawet psylocyba z lysiczeknie byla? Jak to mozliwe?
Tak trochę hardcore zbierać grzyby, jakich się nie zna i jeść
W edycji posta przydałaby się opcja usuwania posta...
@CATCHaFALL zgaduje , ze jestes rozeznana bardziej w temacie . Jakies protipy jeszcze ?
Według mnie jest za wcześnie, ale ostatni update robiłam tydzień temu. Nie omieszkam zerknąć znów very very soon, więc na pewno dam znać
Wyskakuje błąd htttp
@PrimaBelladonna
Pytanie nie jest śmieszne. Nie wiadomo czy ktoś już robił taki eksperyment. Przeszczep grzybni z trawą hehe. Bądź pierwsza.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.