Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Owce wręcz przeciwnie, już z oddali jak wyczają, to się ewakuują.
Może coś takiego zbierałeś tylko ta jajecznica byłaby dość chujowa w smaku.
02 września 2020mefistofeles85 pisze:Tak krótki okres przechowywania nie mógł mieć zauważalnego wpływu na moc, o ile nie były wcześniej zmielone. Mrożenie powinno wydłużyć, a nie skrócić czas przechowywania bez względu na szczelność opakowania. Taką moc musiały mieć na starcie.31 sierpnia 2020sirkulki pisze: Siemanko, mam pytanie o moc grzybów, a raczej jej utratę. Zgodnie z tym co wyczytałem na forum na temat przechowywania grzybów (McKennaii), po zbiorze gdyby dobrze suszę i potem trzymam w zamrażalniku. Leżą one tam już jakieś 3 miesiące...
W jakim stadium rozwoju były zrywane? Im mniejsze, tym mocniejsze z reguły. Takie wyrośnięte, otwarte maksymalnie i mocno sypiące zarodnikami są trochę słabsze.
Następny raz celuj w więcej, albo powybieraj te najmniejsze ;)
pozdro!
02 września 2020JaTy1234 pisze: I teraz moje pytanko. To byly dosyc duze roznego rodzaju blaszkowane grzyby procz tych najciezej trujacych i pytanko psylocyby mogly te blaszaki troszeczke miec to wiecej niz pewne ale procz tego czego jeszcze mogly miec? Jak by nazwac ten lot jak to nawet psylocyba z lysiczeknie byla? Jak to mozliwe?
Tak trochę hardcore zbierać grzyby, jakich się nie zna i jeść
W edycji posta przydałaby się opcja usuwania posta...
@CATCHaFALL zgaduje , ze jestes rozeznana bardziej w temacie . Jakies protipy jeszcze ?
Według mnie jest za wcześnie, ale ostatni update robiłam tydzień temu. Nie omieszkam zerknąć znów very very soon, więc na pewno dam znać
Wyskakuje błąd htttp
@PrimaBelladonna
Pytanie nie jest śmieszne. Nie wiadomo czy ktoś już robił taki eksperyment. Przeszczep grzybni z trawą hehe. Bądź pierwsza.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.