Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 473 / 29 / 0
Zgadzam się z przedmówca ale muszę dodać jeszcze że cztery dni z rzędu piłem alkohol i brałem klona ze pan oraz xanax ostatnio wczoraj w dawce cztery mg Klonazepam U I sześć mg Xana ksu dzisiaj wziąłem przed pójściem na basen sześć mg Bromazepam mu i aż się zdziwiłem bo zagadywałem do każdej dziewczyny i z każdym gadałem na Luzie potem dorzuciłem kolejne sześć mg I teraz jest bardzo przyjemnie Szok bo przecież dzień wcześniej brałem sześć mg Xana ksu i cztery mg Klonazepam U A przecież jest tolerancja Krzyżowa ktoś może mi to wyjaśnić? Ps przepraszam za błędy ale wysyłam posty z telefonu używając opcji dyktuj
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 138 / 0
Ja Ci to wyjaśnię tak. Ogarnij się serio bo wydaje ci się że fajnie jest do lasek zagadujess i do ludzi po psychotropach, ale uwierz wyglądasz i zachowujesz się żałośnie
  • 1211 / 615 / 0
Kolega wyżej świetnie to podsumował, nic dodać nic ująć. %-D

Jak lecisz na takich dawkach to jeszcze na drugi dzień jesteś zajebany, dołożyłeś bromka i się to działanie skumulowało. Ogarnij się ziomek bo wpierdalasz się w niezły syf z tymi lekami.
Uwaga! Użytkownik Vratislav nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1179 / 138 / 0
Od razu przypomina mi się sytuacja jak lataliśmy z braciakiem w takich daszkach vintegowych jak w las Vegas parano plus okularki najebani klonami i tramalami w dawkach końskich szukajacy wrazen po mieście 😂
  • 473 / 29 / 0
Chłopaki spokojnie bez Spiny robię teraz przerwę dłuższą od Xana ksu i klona i przerzucam się na raz w tygodniu brama ze pan w dawce sześć mg bo taka dawka pozwala mi swobodnie i normalnie rozmawiać z ludźmi i się dobrze czuć i to nieprawda że wyglądałem żałośnie bo wszystko było naturalnie ps benzo W małych dawkach pomagają mi na basenie bo jak przykładowo prze płynę kilometr to serce napierdala jak pojebany a po Bronku jest wszystko ok
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3013 / 1017 / 0
mimo sporego doświadczenia z lekami benzodiazepinowymi, dopiero teraz było mi dane spróbować bromazepamu w postaci leku Sedam 6 mg. muszę powiedzieć, że jestem pozytywnie zaskoczony działaniem tego leku, nowa, miła benzodiazepina dodana do CV. przyjemny profil działania, głównie wyczuwalna komponenta uspokajająca, czyli ta słynna pluszowość. poza tym działa umiarkowanie przeciwdrgawkowo oraz nasenie. cieszę się, że go spróbowałem. zjadłem już łącznie 3 tab. Sedamu szóstek i zostawiam sobie resztę w razie potrzeby, mimo, że leków mam sporo, na receptę - 6 op. Neorelium 5 mg oraz 1 op. Clonazepamum TZF. niestety Sedam to tylko próbka pozyskana na czarno, na receptę podobno dosyć drogi. jeszcze parę innych benzo mam do zrecenzowania nowych.

podsumowując - miła beznodiazepina, nic nadzwyczajnego, ale podoba mi się. do Tramalu też dobrze się komponuje. %-D

zdjęcia nie będę dodawał, bo to jednak tylko listek, więc nie ma się czym chwalić.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 1179 / 138 / 0
Zapomniałeś dodać że jest także dobra po rozgryzieniu hehe. Nie pamiętam już czy 6 też ale 3 mg po rozgryzieniu jakby się cukierki jadło smakuje. Jutro zarzuce hejo
  • 1180 / 399 / 0
@lucifer_sam - pamiętam smak trójki bromka, faktycznie dobry %-D
Uwaga! Użytkownik spiderek jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1106 / 221 / 0
Sedam, bromazanil 6mg i 3mg są słodkie, tylko troche gęste %-D Ogólnie szybko sie rozpuszczają
  • 3013 / 1017 / 0
muszę przetestować jak smakują, nie rozgryzałem ich jeszcze, ani nie brałem podjęzykowo. jednak dzieląc Sedam na połówki nie zauważyłem żadnego smaku. pewnie będę musiał się "wczuć".

%-D
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.