ODPOWIEDZ
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Oczywiscie ze mozna palic pixy i scierwo.
Ja dwukrotnie mieszalem z ziolem i mielismy naprawde ostre schizofreniczne jazdy ;]

jst pisze:
pixy są w formie piguł, feta w formie proszku, a lsd sprzedaje się w nasączonym kartoniku. to kurwa nie po to, żeby pixy walić po kablach, fetę w płuca, a kwas do dupy.
Dziewczyno wyluzuj z wulgaryzmami bo naprawde ostre bzdury wypisujesz.
Nie odbieraj wszystkiego jako bezposredni atak na twoja osobe...
Jeszcze jakis czas temu mozna bylo dostac sproszkowana ekstazyne (ale klepalo to byly czasy[;)
LSD pod postacia pigolek.Fete do teraz mozna dostac w formie tabletek.
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
O tak...zwarzywszy, że w dzisiejszych czasach większość dropsów to sama feta z pełną śmiałością można powiedzieć, że fete można dostać w formie pigółek...Ja nie wiem co ta jebana feta w sobie ma, że wszyscy wszędzie ją wpieprzają...Niedługo zamiast zioła będziemy dostawać fete :-/ :#:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 179 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: RysiuRonson »
Poprostu latwiej o scierwo niz dobre mdma.
Wielu uzytkownikow tablet nie ma pojecia co to ekstaza. Wystarczy ze drops "cos" w sobie ma i juz im pasi ;]
...The fear comes over me And then I see - There's nothing I can do without you...
  • 381 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
No mnie np. nie pasi, bo nienawidzę ścierwa...Zawsze poznam czy pixa jest na fecie i nie muszę wcale czekać na to czy zasnę czy nie, żeby wiedzieć z czym mam do czynienia...Niektórzy przez cały trip myślą, że to MDMA a dopiero kiedy mają kłopoty z zasnięciem domyślają się co zjedli. Faza na fecie jest inna, na fecie z MDMA też inna a MDMA to już zupełnie inna bajka... Ale co kto lubi...Osobiście ścierwo jest dla mnie prawdziwym ścierwem, dziwką wśród narkotyków.
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: yoyoyo »
kilka razy pigule z ziolkiem. jednak tylko za pierwszym razem faza byla wysmienita, jeden ziom nakrecal wszystkich wokolo, to byla jazda..wszystko dzialo sie po imprezce . za kazdym nastepnym razem nei mialem juz czegos takiego, moze dlatego ze bylo malo mdma wkolejnych piksach, ale za pierwszym razem naprawde bylo ciekawie :-D
Uwaga! Użytkownik yoyoyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 438 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: kwik763 »
Ej ludzie dajcie sobie spokój... Jeśli pixy lepiej by kopały po spaleniu ich to by chyba nie były sprzedawane w formie tabletek? :nuts: ? Zanim coś napiszecie weźcie to na chłopski rozum :-D A dajmy na to jakiś syropek na bolące gardełko:D Jeśli ten syropek lepiej by działał w innej postaci to chyba nie był by syropem nieprawdaż?? %-D ??
777 - nowy, lepszy Szatan.

Czemu MDMA jest tak trudno dostępne? Przecież zarobiliby na tym kupę kasy...
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
gadałem kiedyś z ziomkiem, który opowiadał o tym jak mieszał pokruszone pile z jaraniem, i palili taki miks. Podobno bardzo ciekawy efekt, bo to co ma być w pilach ładuje się niemal od razu + efekt mj, jednak chyba zdrowiej wychodzi jedzenie ich, a nie męczenie już i tak skatowanych płuc.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Dlatego heroina była w tabletkach, jo?

Na chłopski rozum to twój ojciec brał twoją matkę i wyszedł taki zakalec.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 2879 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
kwik763 pisze:
Jeśli ten syropek lepiej by działał w innej postaci to chyba nie był by syropem nieprawdaż?? ??
Myślę, że niekoniecznie, bo w społeczeństwie dość sceptycznie patrzy się na wciąganie czegokolwiek w klamę, więc nawet gdyby taki sposób byłby lepszy / zdrowszy / wydajniejszy (mówię o lekach), to słabo by się sprzedawał.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 66 / 1 / 0
MDMA degraduje sie w wysokich temperaturach, wiec palenie pigul to bezsens, poza tym po co katowac pluca syfem? zle was klepia pozerane piguly? To zmiencie dilera a nie sposob przyjmowania.
A jezeli ktos mowi, ze spalil 2 piguly i go fajnie porobilo to widac jak jest podatny na autosugestie (placebo)
Psychedelic society...
ODPOWIEDZ
Newsy
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii

Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.