Otóż treść Twojego pytania niechybnie świadczy o tym, że masz nie po kolei w głowie i bardzo dobrze, że rodzice robią co mogą, żebyś nie umarł. Prędzej powiem im jak poznać, że coś brałeś, niż Tobie, czego nie wykryje test.
Wiesz, że w wypadku wielu przedawkowań ratownicy medyczni są w stanie uratować delikwenta, podając mu odpowiednią do substancji odtrutkę? Oczywiście, mogą to zrobić, jeżeli są w stanie wykryć, jaką substancję wziąłeś. Więc szukaj dalej, jak chcesz niewykrywalnych "narkotyków". Dziesiąte popłuczyny po mefedronie są zapewne tak samo zdrowe, jak strychnina...
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Ty wolisz mieć stany psychodeliczne
10 września 2022cyrkiel pisze: @anonymmouse a wiesz może jak jest z testami na narkotyki? Coś wychodzi?
anonymmouse pisze:@cyrkiel z tego co wiem to może wyjść fałszywie pozytywny na amfetaminę. Mi osobiście wyszedł negatywny.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.