ODPOWIEDZ
  • 23 / 1 / 0
Jeśli od 4 dni jestem po 2-miesięcznym ciągu na clonazolamie(około 1mg dziennie), to ile muszę poczekać jeszcze, aby emka zadziałała?
  • 25 / 5 / 0
clonazolam działa około 10-14h. Prawdopodobnie jeśli chodzi o samo działanie tłumiące, to już wyszło z Ciebie wystarczająco dużo, aby MDMA zadziałało bez problemu. Dla pewności dał bym sobie na Twoim miejscu jeszcze pare dni (w tym czasie polecam jedzenie bogate w tryptofan - pierś z kurczaka, pestki dyni, cielęcina, jajka)
  • 2 / / 0
Siema mam takie pytanie ostatnimi czasy zażyłem pigułe ona miała około 360 mg nazywała sie tomorowland była ona z dani
Ale przejdę już do celu wziąłem pierwszą połówkę i odpłynąłem po jakiejś godzinie poprawiłem drugą połówką i żeby nie myśląc kiedy mi wejdzie zająłem sie telefonem i po 30/40 minutach czułem że coś już sie załącza i gdy już sie załączyła zacząłem widzieć potrójnie a gdy zobaczyłem na ziomków to niektórzy sie ze mnie smiali a nie którzy byli przestraszeni dostałem jakiegoś zeza moje prawe oko uciekło mi do nosa a lewe mialem normalne przestraszyłem sie bo nie wiedziałem co mi sie dzieję wysłałem mojemu najlepszemu ziomkowi zdjęcie i ziomek mi powiedział że jak mi zejdzie pizda i pójdę normalnie spać to mi powinno zejść i faktycznie na drugi dzień gdy sie obudziłem to nie było śladu.Z 2 miesiące później wziąłem ponownię cuksa ale wziąłem liona 180/190 mg całą odrazu i było bardzo dobrze był speed ale po 30 minutach pizdy znów mi prawe oko uciekło ale zamknołem prawe oko i było dobrze bo wiedziałem że jak sie prześpie to mi to przejdzię więc sie bawiłem dalej noi przeszło na drugi dzień ALE JA MAM PYTANIE DLACZEGO JAK WEZMĘ OBOJĘTNIE JAKĄ PIGUŁE TO MI UCIEKA PRAWE OKO?
PS:to nie jest oczopląs ani takie coś co mi oczy latają mi poprostu ucieka prawe oko
Waże 70 kg. I ten tomorowland to nie była moja pierwsza pixa prosze napiszcie jak moge zrobić żeby po zażyciu pixy te oko mi nie uciekało albo dlaczego mi te oko ucieka
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDZI
  • 25 / 5 / 0
A może dlatego, że normalna dawka MDMA dla osoby która waży 70kg to ~105mg do 140 w porywach? Może organizm daje sygnał że jest za grubo? A może masz coś uszkodzonego w układzie nerwowym? A może wpieprzasz MDMA nie zachowując przy tym żadnych przerw? A może po prostu tak masz, albo piguły były nie tym czym trzeba? Albo nabawiłeś się nerwicy? Nikt nie ma szklanej kuli i nie odpowie Ci na pytanie
  • 2717 / 516 / 0
Zbyt duża dawka moim zdaniem.
Kup sobie MDMA w krysztale, wagę i bierz dawkę proporcjonalną do Twojej masy ciała.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 232 / 15 / 0
24 sierpnia 2020Meserszmitmdma pisze:
miała około 360 mg
Waże 70 kg.
Sam sobie odpowiedziałeś. Poza tym po takiej dawce przyjętej prawie na raz 2 miesiące przerwy to imo za mało
  • 1768 / 599 / 0
Też macie tak, że zjazdy u Was praktycznie nie występują po kilku pierwszych piguleniach? Ostatnio zdarzyło mi się zjeść 150mg i spalić dużo mj dzień po zjedzeniu 240mg i praktycznie zero zjazdu. Czy zjadam całą, czy na pół, nawet jak trochę częściej, następnego dnia jestem może lekko zmęczony, ale żadnego negatywnego uczucia. Kilku moich znajomych ma tak samo i po pierwszych 2-3 razach z MDMA zjazd już nie występuje jeśli nie żre się więcej niż dwóch jednocześnie.
  • 159 / 35 / 0
^up
U mnie to samo, zero zjazdów - pod warunkiem że nie popłynę. 2 razy konkretnie pojechałem po bandzie i od tamtej pory znam swoje granice, których nie przekraczam. Rano po przebudzeniu tylko chwilowe uczucie dostania czymś ciężkim przez łeb, a potem mam zawsze afterglow i jak idę do sklepu po coś do jedzenia to "tanecznym" krokiem ;)
  • 1692 / 1040 / 7
Mocno tańcowana noc na emce u mnie z dorzutkami, kończy się rano zmęczeniem, co skutkuje praktycznie bezproblemowym zaśnięciem. Kilka godzin snu wystarczy, żeby wstać w południe w dobrym nastroju, bez jakichś tragicznych uszczerbków serotoninowych, przyjemny afterek. Wyprzedzając posty o tym, że dopiero na drugi dzień występuje delikatna depresyjka - nie uraczam raczej.
Nastrój dzień po wyśmienity, ma to pewnie też związek że śmigając na takiego typu na jakie chodzę, mam okazję zobaczyć, tupnąć i posłuchać producentów, którymi się jaram fchuj. To przyćmiewa jakiekolwiek ewentualne nieprzyjemności.
Memories... 😉

Sytuacja jednak się zmienia, jeśli przy takim tańcowaniu wlewa się w siebie alko jak pojeb, co niestety w moim przypadku zdarza się częściej niż często, zimne piweczko w klubie standard... To parę razy faktycznie doznałam typowych objawów kaca, ale to wciąż był tylko kac. Szybkie leczonko i można dalej żyć. Warto nadmienić, że nie występują u mnie problemy z apetytem, gdzie na przykład przy opioidach żegnam się z jedzeniem od pierwszego do ostatniego dnia wrzucania.

Przy sporadycznym zarzucaniu faktycznie zwała praktycznie zerowa, co czyni z emki jeden z moich ulubionych dragów pod imprezę.
  • 608 / 59 / 0
@CATCHaFALL No dokładnie! alko z emidiczom to pigułka samogwałtu. Wszystkie krzywe akacje których nie pamiętam to przez ten miks. Jak napierdolisz sie solo do odciny to porzygasz się, i zaśniesz. Jak przepierdolisz z kołami to najwyżej nic na oczy nie będziesz widział. A kurwa po tym miksie.
Po tym miksie proszę państaw.

Upierdalaja fake proszę państwa.
Budzisz się pośrodku nie wiadomo czego.
Nie pamiętając co sie odkurwiło.
Bez telefonu, ujebany, w podartych ubraniach, bez pieniedzy, dowodu, godności.
No ale chuj z tym, najgorsze jak Ci znajomi potem opowiadają co żeś odkurwiał naćpanynajebany.
Nic tylko sie powiesić po takich akcjach.
I żeby to sie raz zdarzało. To sie dzieje regularnie co jakiś czas xD.
Przepierdolisz jedna, albo w drugą strone, masz za dużo pieniędzy i jeb. MAY DAY MAY DAY LECIMY BEZ PILOTA! UWAGA LECIMY BEZ PILOTA!.

Edit:
Ja na opiatach jem normalnie, za to na stymulantach jem tylko jak zczaje sie, że kreska nie robi bo nic 3 dni nie jadłem %-D
Ktoś kiedyś powiedział, to jest chyba cytat z maxa payna 3 z tego co pamiętam.
"Pijak je gdy pije, alkoholik je jak wytrzeźwieje"
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD

Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.