Postanawiam rozstać się z alkoholem.. a potem się rozstanę z marychą ..
co o tym myślicie ? :D
12 sierpnia 2020szczypior_2005 pisze: Siemano
Postanawiam rozstać się z alkoholem.. a potem się rozstanę z marychą ..
co o tym myślicie ? :D
Idź do lekarza, wywal karty na stół i niech Ci rozpisze benzo
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Chyba, że chleje od rana do odcięcia...
Nie proponuje mu się od razu wjebać w ciąg kilku roczny, tylko zejść przy pomocy leków.Żeby było łatwiej odstawić.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
pojutrze będą 2 tygodnie jak nie pale zioła, fajek i nie pije alko.
Pozdrawiam. Trzymajcię się !
Do odstawienia trawki+alko (poza tym biorę tylko dyso niezbyt często i kwach raz na rok) zmusiła mnie myśl, że przez ten czas jarania moje życie nie posunęło się wgl w stronę rozwoju, a wręcz przeciwnie.
Jest to moja najdłuższa przerwa od początku bakania. Jeśli uda mi się ją utrzymać do końca Sierpnia (a docelowo dopóki nie ogarnę jak żyć, co robić) tamto życie zostawię za sobą, bo będę wiedział, że po prostu mogę.
Jutro na siłke idę pierwszy raz od roku, ciekawe czy sie chłopaki zdziwią hahha
Co do jarania, to lubię okazjonalnie ściągnąć parę buchów, ale nie wyobrażam sobie jarać codziennie. Detoks od zioła jest o tyle prostszy, że nie ma tu uzależnienia fizycznego, jak w przypadku alkoskręta. Tutaj raczej nie widzę potrzeby wspomagania farmakologicznego. Warto zasięgnąć rady w dziale "Doping mózgu", jeżeli chodzi o okres po odstawieniu. Do tego, efekty uboczne jarania typu brainfog przejdą z czasem.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad
Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.