Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 767 / 50 / 1
Ja korzystam z tego SNS z Usa i sobie chwalę. Nie mam szalki, żeby zważyć zawartość kapsułki. O Revenge czytałem sporo negatywnych opini choćby na sfd.
Ale nigdy na sobie nie sprawdziłem. A co do tego o którym wspomina @Fruktoza To zastanawiam się dlaczego ma gorzki oraz cytrynowy posmak. Mój proch z kapsy jest tak kurwa kwaśny, że smaczniej było by włada łyżką jeść niż to.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 4898 / 854 / 0
Dobra to wezmę ten SNS skoro polecasz. Wychodzi za 45g 180zl gdzieś z wysyłką. Jestem ciekaw jakie będą moje wrażenia. Mam porównanie z alko,wieloma benzo,pregabalina i mam też baklofen(ale narazie nie ruszam,pozniej pewnie porownam).
  • 767 / 50 / 1
Ja za pierwszym razem wziąłem 4,5g. Byłem pewny, że to co piszą to niezły mit. Przez pierwsze dwie godziny utrwaliłem się w tym, że to jakieś placebo. Ale gdy już weszło, to się strasznie zdziwiłem. Kac na drugi dzień był nieprzyjemny ale najgorsza była jazda samochodem.
Później gdzieś wyczytałem, że maksymalna dawka to 2.5 g.
A na innej, że dużo uboków pojawia się od dawki powyżej 40mg/kg masy ciała. To mi wyszło coś koło 3,5g.
Strasznie ponoć obciąża żołądek. Dlatego biorę to naprawdę od święta. Dawka 1,5-2,5 g.
I mi w zupełności wystarcza.
Z tym trzeba uważać, ponoć nieźle idzie się od tego uzależnić :P Ciekawe czy skręt jest jak po benzo.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 4898 / 854 / 0
Ponoć tak,jest skręt i pojawia się stosunkowo szybko.

Ja oczekuję działania ansjolitycznego i sedatywnego. Nie zamierzam z tym popłynąć. Nie mam takich problemów,od kiedy wjebalem sie kiedyś w klonazepam tak teraz uważam na gaba-ergiki. Leżą klony,baklo,prega,rolki,alko w barku i jak przychodzi ochota bądź potrzebuje sie uspokoić bo mam lęki bądź wyciszyć czy zrelaksować to używam. Fenibut bedzie kolejnym po prostu środkiem doraznym.

Mam jeszcze 3 pytania.

Jaka dawka na pierwszy raz? Duże doświadczenie w gaba,tolerka jakas tam minimalna na benzo.
Jak długo dziala fenibut?
Dobrze dziala nasennie? Tzn że wezme na sen dawkę i pójdę w kimę,czy jednak nagle będzie dużo więcej ciekawych rzeczy do zrobienia niz spanie?
  • 1070 / 137 / 0
@up zacznij od 1g rano, na pusty żołądek + kofeina. Za 3-4 godziny możesz dorzucić 0,5g. Jak nie podziała to w inny dzień możesz zwiększyć dawkę. Ale jako stary gabawyjadacz nie spodziewaj się cudów.
  • 977 / 221 / 0
@serotoninowy Działa długo, ja bym powiedział że 12h+, z tym że jak opada działanie to jest to niezauważalne i subtelne, zarzucony wieczorem czuć jeszcze następnego dnia rano. Bardzo dobrze działa nasennie, chociaż mnie czasem męczą paraliże senne, ale jestem chyba odosobniony w tej niedogodności. Jak się położysz to bez problemu pójdziesz w kimę, jak nie to bardzo łatwo się wkręcić w jakaś robotę, ma to charakterystyczną nutę stymulanta.

@KarmiKlasik Tak, można się po tym ostrego skręta dorobić myślę że z delirum podobnego jak na benzo i alkoholu włącznie jeśli przyjmujemy długo w ciągu. Przeczytałem większość tekstów odnośnie zjazdu i potrafi być grubo. U mnie namiastka skrętu pojawił się już po 5 dniach i przypominał tego po benzo/gbl...Dodatkowo ze względu na bardzo długi czas działania skręt wedle ludzi którzy się tu wypowiadali potrafi trwać nawet kilka dni i przychodzi jakieś 24h po ostatniej dawce...no ale to już trzeba sobie na to trochę zapracować.
  • 4898 / 854 / 0
W opisie zakupu fenibutu na różnych aukcjach pisze że zwiększa poziom dopaminy i serotoniny? Czy to możliwe przy gaba? Jako specyfika tej grupy to można powiedzieć że raczej regulują te neuroprzekazniki. Czy to prawda z fenibutem?
  • 1070 / 137 / 0
@up podwyższą dopaminę na takiej samej zasadzie jak np. alko. Masz większą motywację do działania.
  • 80 / 6 / 0
Produkt działa dobrze. Po 2-3 dniach brania codziennie dawek 1-1,5g, odstawka jest zauważalna. Wchodzi nerwowość.
Produkt działa do 24 h.
Ogromnym plusem jest wzrost wrażeń podczas seksu - kutas mało nieeksploduje ;) Cały czas mam wrażenie jakbym przeżywał orgazm podczas nawet najdelikatniejszych pieszczot.
Nie wiem jak w wypadku kobiet, gdyż zarzucałem sam. Może któraś Pani się również wypowie ;) W nocy jak wstaje się wysikać to za każdym razem stoi, tak samo rano i muszę czekać żeby opadł bo inaczej nie ma szans załatwić sprawy.
Brałem od SH w mixie z l-teainą,
do tego nacodzień ashwaganda, gotu kola, różeniec i bacopa.
  • 2538 / 215 / 0
Lepszy niż wszystkie wymienione powyżej jest fenibut marki : Liftmode, ok 170-200zł za 100 g. Szczególnie wersja gruby kryształ.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.