- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
 - Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
 - Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.

Pierwsza moja próba z tym mixem, dawki wyliczone przez ChatGPT (a czemu by nie xD), wcześniej jadałem grzyby średnio 4-5g na 1 trip a kwasa solo próbowałem tylko raz.
Także ten, 200ug kwacha normalnie zażyte, po wjeździe pierwszych mocniejszych wizuali dojedzone 1,8g suszonych grzybów APE - na 100% mocniejszych niż reszta grzybów. Moje odczucia są takie, że ta mieszanka jest perfekcyjną synergią. U mnie wszystkie pozytywne efekty z obu substancji się nasilały, za to negatywnych nie było żadnych. W zasadzie krótko mówiąc to taki kwasik premium, lepsze wizuale, jeszcze lepszy i bardziej śmieszkowaty humor, mega ogarnianie rzeczywistości. Polecam gorąco wszystkim psychonautom.

Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.