02 sierpnia 2020blokowiska666 pisze: Dawki 300-400? Ja po 100mg mam problemy z blednikiem i chwilowe rozluznienia miesni rak, przez co wylewam herbate jak ja niose z kuchni.
Dzisiaj też sobie nie wyobrażam takich dawek, może akurat kwestia tego, że byłem po nagłym rozstaniu z dziewczyną i srogim ciągu gieblowym. cholera wie, może dopiero taka dawka doprawiała neurony, że czułem się świetnie, a uboki gdzieś znikały.
30 lipca 2020Marcins96 pisze: 7 tabletek po 25 mg + parę piw?
Człowieku Ty się ciesz, że w ogóle się obudziłeś
Miej pretensje do substancji (...)
Ja tą dawkę przyjąłem w ciągu jakichś 14 godzin, zacząłem wieczorem, skończyłem rano. Nie wrzuciłem bezmyślnie garści, tylko dojadałem, czekałem na efekty, dopiero dojadałem znowu. W zasadzie efekty nie były jakieś bardzo intensywne dopóki się nie obudziłem po drzemce.
Tak czy siak to było głupie i właśnie dlatego ostrzegam ludzi, bo w małych dawkach ta substancja może się wydać niepozorna.
Ile zażyłeś, w ciągu czy nie, łączyłeś z czymś, etc.
Ale alko wchodzi mi po nim wybornie, szybciej się upijam i czuję się bardziej oszołomiony.
Po baklo mam chcicę na alkohol, niektórym pomaga go odstawić.
Ja jednak wolę baklofen, przypomina giebla, a fenibut przypomina baklofen.
do odstawki alko stosowałem baclofen - pomaga naprawdę,.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.