4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 141 / 26 / 0
Uwaga! Użytkownik MontBlanc9999 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / 3 / 0
Siemka . Od 10 lat kiedy zniesli stacjonarki nie zniknal z mojego zasiegu mefedronik , bede wdzieczny za kazde wskazowki i informacje gdzie ewentualnie mozna bylo by go nabyc
  • 2244 / 381 / 0
Nie zniknął czy jednak zniknął z zasięgu?

Może Cię zainteresować dział Sprzedawcy+
  • 6 / 3 / 0
Zniknął z zasięgu A lokalnie z pierwszych lepszych bram od sebixow nie chce brać . Sprzedawcy + ? Coś więcej na ten temat powiesz ?
  • 1532 / 196 / 0
ja daaawno nie miałem styczności z matim , co prawda zdarzyło się jakies 3-CMC/4 itd, ale jak przypomne sobie lata wstecz i początki ćpania i dobrego mefa , to aż mam ciarki , to były grube loty , z chęcią bym to powtórzył , naćpał się jak skurczybyk i polatał , ale nie mam już źródła żadnego na dobre kryształy, ale łezka w oku się kręci mefedron to zacna substancja , jeden z lepszych narkotyków wg mnie , mi nie spowodował jakiś większych problemów , nie wjebałem się w niego na szczęście, ale zapłacił bym sporo żeby dostac sort z przed lat i poczuć raz jeszcze to pierdolnięcie i zjednoczenie z muzyką niekiedy aż czacha parowała , wyjeb 100%
  • 1854 / 215 / 37
Można kupić dobre sorty mefedronu na darknecie, ale to w sumie loteria.
  • 12 / 1 / 0
Miałem możliwość stestowania prawdziwego mefa kilka lat temu. Bardzo sie cieszę że odpuściłem bo widzę jak ludzie płynęli po tym na zasadzie 1 way ticket i jak kończyli.
Uwaga! Użytkownik heihaczi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Moge w jakis sposob zwiekszyc dzialanie mefedronu np kilka dni przed zazyciem suplementujac sie? Sa jakies sposoby?
  • 3154 / 881 / 5
Zrób przerwę albo zajeb więcej. Zresztą mefedron ma taką moc, że nie wiem jak by ją jeszcze zwiększyć to co by się stało.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 1891 / 425 / 4
j/w potwierdzam słowo w słowo.

mef to taki specyfik, BARDZO PROSTY W OBSŁUDZE.

Zakładając, że masz mefedron:
- mało? zwiększ dawkę na strzała
- polecana suplementacja donosowa
Spoiler:
DXM
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.