28 lipca 2020rednopacjent pisze: Z czego to wynika, ze po wódkach smakowych, lub po wielu drinkach typu pinacolada kac jest o wiele wiekszy niz np. po zwykłej wódce?
Po czystej wodce zapijana woda, kac bedzie mozliwie najmniejszy z innych opcji mieszania.
PS: Co do dobrych wódek to jeszcze jakiś czas temu zaliczał się do takich Bocian, ale kumpel mówił, że się zepsuł ostatnio, nie wiem ile w tym prawdy.
Cena jest wysoka. Ale co sie nie zrobi aby nie miec tego masakrycznego kaca :)
Mniemam, że chodzi o kaca "dzień po", gdzie się pochlało w piątek, a nie o skręcie po ciągu.
W zależności od tego jaki jest dzień tygodnia, jeśli można sobie na to pozwolić to na kaca u mnie tylko i wyłącznie piwo
29 lipca 2020CATCHaFALL pisze: To zależy o jakim kacu mowa.
Mniemam, że chodzi o kaca "dzień po", gdzie się pochlało w piątek, a nie o skręcie po ciągu.
W zależności od tego jaki jest dzień tygodnia, jeśli można sobie na to pozwolić to na kaca u mnie tylko i wyłącznie piwonie tak, żeby się zaprawić na nowo, ale podleczyć z dwa, max trzy i człowiek jak nowonarodzony
![]()
Ja kaca w łóżku nie spędzam, wręcz odwrotnie, najlepiej na zewnątrz.
Zresztą ja w ogóle rzadko bywam w domu, tylko sypiam
/znowu cytujesz bezpośrednio pod
29 lipca 2020CATCHaFALL pisze: Wiadomo, że przez cały dzień a nie narazoczywiście, że się czymś zająć i w międzyczasie dobre jedzenie.
/znowu cytujesz bezpośrednio pod![]()
/nie mów o tym głosno
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.