Pardon, teoretyk. To nie do Ciebie, hehe.
Slawek pisze: w zadnym wypadku
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
edit/ moja poniekąd wina w tym nieporozumieniu, bo w końcu wątek traktuje jakby nie było o o 'bad tripach'
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
Choć fakt,że musiałem przypominać sobie,iz przyszedłem na tą izbę przyjęć w konkretnym celu i powstrzymać się od podzielenia z jej pracownikami rewelacjami na temat przenikającej wszechświat przewrotnej narracji, kosmicznego zdechłego wieloryba,który jawił mi się jako metafora tego wszystkiego i świeżoodkrytej,taoistycznej wręcz równowagi między osobowością moją i mojego brata...trudno było nie popaść w dygresje.
btw.- po czym poznajesz zazwyczaj,że ktoś może w najbliższej przyszłości potrzebować pomocy?
Owszem,równiez gratuluję sobie w tej konkretnej sytuacji, że znalazłem się pod ręką, kiedy nie było w pobliżu nikogo bardziej kompetentnego. inaczej mogło by być nieciekawie, więc zastanów się kolego. Chyba,że bardziej cenisz sobie niezakłócone przypracowywanie materiału niż czyjeś zdrowie.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.