Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 605 / 89 / 0
19 lipca 2020UltraViolence pisze:
Przecież nie powiedziałem, że masz szukać nowego partnera na całe życie i nie sugerowałem też, że boisz się zostać sama. Powiedziałem jedynie, że potrzebujesz klina, który uświadomi Ci, że jest cała masa nawet lepszych osób - to wszystko.
Spoko, rozumiem :) A to dobrze, bo już myślałam sobie "co za hardkorowe porady" :P Luzik, luzik..
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
  • 605 / 89 / 0
18 lipca 2020JaTy1234 pisze:
Neopersen Persen Forte
lub
tabletki uspokajające firmy Labofarm
lub
Positivum
Zakupiłam Neopersen i NervoCalm, farmaceuta mi polecił. Zobaczymy, które będą zdawały egzamin. Zależy mi głównie na przespanych nocach :( i żeby uspokoić myśli.
  • 8103 / 906 / 0
@klawiatura
Może spróbuj medytacji.To Ciebie uspokoi, wyciszy jak dojdziesz na wyższy poziom to o wiele lepiej niż jakieś ziółka.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 605 / 89 / 0
@UJebany Mogę prosić o jakieś materiały? Polecasz coś konkretnie?
  • 8103 / 906 / 0
@klawiatura
Poszukaj na YT czegoś, pełno tam tego.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 276 / 41 / 0
Polecam kropelki CBD, jedyny ich minus - są trochę drogie, ponad 100 zł za buteleczkę ale mi bardzo pomagają na problemy ze snem - łatwiej mi usnąć i lepiej się wysypiam.

Z ziółek jeszcze polecam Gotu Kola, najlepiej ekstrakt w tabsach.
You're an addict. So be addicted. Just be addicted to something else. Choose the ones you love. Choose your future. CHOOSE LIFE !!!
  • 9300 / 1808 / 2
20 lipca 2020klawiatura pisze:
18 lipca 2020JaTy1234 pisze:
Neopersen Persen Forte
lub
tabletki uspokajające firmy Labofarm
lub
Positivum
Zakupiłam Neopersen i NervoCalm, farmaceuta mi polecił. Zobaczymy, które będą zdawały egzamin. Zależy mi głównie na przespanych nocach :( i żeby uspokoić myśli.
Czizys ;)
Olejek eteryczny melisowy + kosmetyczny olej kokosowy.
Naście kropli kokosowego i 5-6 melisowego.
Wcwrasz w ciało i do 40min czujesz odprężenie.

Do tego inozytol w dawce 12gr dzień i nie ma chuja, żeby Cię coś wkurwilo.
21 lipca 2020Szponciciel pisze:
najlepiej ekstrakt w tabsach.
Temat przerabiany setki razy - 90 proc ekstraktów to śmieci.
Jak już to kupujesz korzeń mielona roślinę czy co tam z niej działa i to jesz/parzysz czy co tam potrzeba.
20 lipca 2020UJebany pisze:
@klawiatura
Poszukaj na YT czegoś, pełno tam tego.
Czyli nie ogarniasz co i jak ważne klepnac post.
Czyli działanie jak przez te wszystkie lata.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 847 / 283 / 0
Klawiaturko, to co piszesz wykazuje, że gnębi cię silny stres. Jak pewnie wiesz stres powoduje masywny wyrzut kortyzolu. Na ogarnięcie samopoczucia i rozwalonych funkcji poznawczych wywołanych silnym stresem najlepsze są adaptogeny. Kup sobie perceptin. Tam masz bacope, rhoidiolę i ashwagandę.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 470 / 43 / 0
validol jedynie działa z tych bez recek. to lek a nie suplement wiec musi miec jakies działanie nie jak te suple do dupy . i tylko 5ziko za 10 tabsow. Ale ofc jedna tabletka to nic nie da. trzeba z 5 zjesc wtedy jest takie demo alpry 1mg. Tylko problem bo są mentolowe i ciezko zjesc
  • 1067 / 204 / 0
Sport najlepiej , naturalne endorfiny to coś co na pewno nie zaszkodzi. Chyba że chcesz to zaćpać i zrównać się do poziomu swego eks, a taki boks by pomógł wyładować napięcie i ewentualnie siebie na nim w przyszłości.
Sport sport sport , podnosi samoocenę, zajmuje wolny czas, wpływa pozytywnie na krążenie, rozjaśni umysł. Jeszcze jakieś wątpliwości?
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.