Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
@syluro - żelowe przerabia się z tego co mi wiadomo mega łatwo, chyba najłatwiej ze wszystkich, opisy znajdziesz na forum
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
17 lipca 2020michass90 pisze:Jeśli chodzi o spraye z fentem to powoem tak cena jest zaporowa i to strasznie za instanyl 200mcg 809zl placilem mam podejrzenie nowotworu ale ryczałt tylko na nowotwory złośliwe niestety .. stosowałem insanyl 200mcg i podane na raz 2dawki po 1 na nozdrze jest naprawdę ok ale tylko pierwsze 3 razy no tolerka rośnie w kosmicznym tempie i nos dostaje po dupie ..13 lipca 2020HitlerPremier pisze: ^ post kierowałem do @Despero334 o widzisz! Sprayu do nosa nie było mi doświadczyć!
Cena bez refundacji jest taka wysoka, bo to preparat dający możliwość podawania i.v.
Co do tolerki, to jest to typowe dla substancji (fentanylu) a nie szczególnie dla preparatu (instanyl). Podanie donosowe to jeszcze nic. Zacznij walić i.v. i zobaczysz co się dzieje z tolerką.
Wracając do instanylu. Jest to w tej chwili jedyny preparat w PL mający jakikolwiek sens. Zarówno ekonomiczny jak i rekreacyjny. Gwarantuje pewność podanej dawki. Jakość substancji aktywnej i w przypadku znajomości podstaw bhp i własnego ciała wręcz 100% pewność, że będzie bezpiecznie. Fajne jest to, że są różne dawki dla różnych potrzeb. 50 100 i 200ug/psiknięcie
21 lipca 2020syluro pisze: miał ktoś do czynienia z żelowymi plastrami sandoz z holandi? Jak to używać ? Da sie przerobić do iv albo coś innego? chce se zamowic plaster 25/ug/hr
03 sierpnia 2020DexPL pisze:Cena refundowana to 3,20LN. Limit refundacji 6 opakowań 10mg miesięcznie (razem 60mg fentanylu).17 lipca 2020michass90 pisze:Jeśli chodzi o spraye z fentem to powoem tak cena jest zaporowa i to strasznie za instanyl 200mcg 809zl placilem mam podejrzenie nowotworu ale ryczałt tylko na nowotwory złośliwe niestety .. stosowałem insanyl 200mcg i podane na raz 2dawki po 1 na nozdrze jest naprawdę ok ale tylko pierwsze 3 razy no tolerka rośnie w kosmicznym tempie i nos dostaje po dupie ..13 lipca 2020HitlerPremier pisze: ^ post kierowałem do @Despero334 o widzisz! Sprayu do nosa nie było mi doświadczyć!
Cena bez refundacji jest taka wysoka, bo to preparat dający możliwość podawania i.v.
Co do tolerki, to jest to typowe dla substancji (fentanylu) a nie szczególnie dla preparatu (instanyl). Podanie donosowe to jeszcze nic. Zacznij walić i.v. i zobaczysz co się dzieje z tolerką.
Wracając do instanylu. Jest to w tej chwili jedyny preparat w PL mający jakikolwiek sens. Zarówno ekonomiczny jak i rekreacyjny. Gwarantuje pewność podanej dawki. Jakość substancji aktywnej i w przypadku znajomości podstaw bhp i własnego ciała wręcz 100% pewność, że będzie bezpiecznie. Fajne jest to, że są różne dawki dla różnych potrzeb. 50 100 i 200ug/psiknięcie
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.