Ekonomicznie taniej a po 100 pak, do przerabiania otoczka zmyc skruszyc woda ja wole ciepla z kranu mieszamy filtr i faktycznie bardzo wiele sie rozpuszcza moze dlatego bo sie krusza latwo.
Aktualnie przegialem i troszku wiele tego nazbierało siw hehe
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Pokruszyłem tabletki, wsypałem do kupka z wodą i wypiłem.
Czasem wciągam nosem, ale w chuj roboty przy tym.
Okxy, dobre gówno.
pozdrawiam wszystkich.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Kocham go i nienawidzę...
20 lipca 2020przodownik pisze: ja ten środek ostatnio brałem ponad dwa lata temu, ale będę miał teraz ponowną okazję się nim zająć. dostałem powiedzmy w prezencie niewielki zapas (8 szt.) tego środka w postaci preparatu Oxydolor 10 mg, który załączam na poniższym zdjęciu, tego preparatu jeszcze nie próbowałem. mimo wszystko opioid ten był bardzo miły w działaniu z tego co pamiętam, jednak rzadko miewałem z nim do czynienia. przynajmniej będzie to jakaś odskocznia od codzienności, czyli od Tramalu i Bunondolu (buprenorfiny), które otrzymuję na receptę. tolerancja delikatnie spadła, więc będę w stanie się porządniej ugrzać, bo brakuje mi tego od jakiegoś czasu, choć ostatnio bardzo sedatywnie zadziałał na mnie mak i poprawiło się działanie Bunondolu. jak mówiłem zdobycz załączam, więcej napiszę po testach, które niestety przeprowadzę dopiero za kilka dni - buprenorfina musi usunąć się z organizmu, aby nie przyblokowała Oxydoloru. jak mówiłem zdobycz załączam.
pozdrawiam wszystkich.![]()
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.