4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1344 / 145 / 8
najlepiej pić zwykłą, mieloną plujkę polecam Pedros'a plus altywność fizyczna. naprawdę ludzie nie wiedzą ile daje wysiłek fizyczny dla uzależnionych, bo również wpływa na budowę połączeń nerwowych i dostlenia mózgy
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 1891 / 425 / 4
no ba... trening fizyczny to podstawa podczas "rzucania" jakiegokolwiek dragu z alkoholem włącznie
DXM
  • 610 / 133 / 0
Od poniedziałku zaczynam stosowanie różeńca górskiego. Minimum 2 tygodnie czeka się na efekty, nie spodziewam się, że nastąpi cudowne ozdrowienie, ale spodziewam się pewnego progresu.
  • 1891 / 425 / 4
Ozdrowic to Cię to nie ozdrowi... ale w samopoczuciu jako takim pomoże.
Z pewnością dba o stabilnośc męskich hormonów a to podstawa w "dobrym" samopoczuciu.
DXM
  • 610 / 133 / 0
Eluwina, zacząłem też od dzisiaj picie oleju lnianego bo w łyżce stołowej ( ok. 9g ) ma aż 3.6g kwasów omega 3. Poleciła mi go logopedka -powiedziała, że przez pierwszy miesiąc nic -a pewnego dnia się obudziła na takiej pozytywnej bombie że aż w szoku była. Sam olej jak to olej w smaku jest kurwa obrzydliwy ale jest na to sposób. Wystarczy dodać go do sałatki i po problemie.
Wczoraj wjechał równiez Różeniec Górski a.k.a korzeń arktyczny. Mam go w 100 mg w kapsułkach. Dzisiaj trening a jutro na rower. Jestem podjarany jak nigdy :) Pozdrawiam wszystkich śledzących moje losy.
  • 8103 / 907 / 0
Czy Manganizm/zatrucie manganem może powodować rozwój schizofrenii paranoidalnej.Przy czynnikach społecznych + to co wyżej pisałem ?
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 610 / 133 / 0
Wikipedia mówi, że tak może powodować, ale na szybko nie znalazłem bardziej wiarygodnych źródeł. Osobiście wydaje mi się, że manganizm jak najbardziej może prowadzić do schizofrenii. Nie jest to co prawda schizofrenia ale na swoim przykładzie zmian psychiki które zaobserwowałem - wycofanie się od ludzi, strach przed rozmową telefoniczną z kimś obcym, wrażenie że każdy wie że jestem chory, że każdy się na mnie patrzy w autobusie i wiele innych przykładów mógłbym jeszcze podać.
  • 5774 / 1182 / 43
A może to ze wstydu od manganizmu.
Wkręty masz chyba.
Najważniejsze to nie robić ciągów, po 6 pak, etc.
Wątroba wypłucze mangan.
Ale jak coraz częściej, coraz więcej, to nie daje rady i ten syf się odkłada.
Taka jest moja teoria.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 8103 / 907 / 0
Ja brałem tylko mniej więcej 10 razy metkatynon.Właśnie na wiki. też czytałem, że Manganizm/zatrucie manganem powoduje schizo.Ale wydaje mi się, że musiałbym prze ćpać tego więcej.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 610 / 133 / 0
Raczej nikt na forum po kilku postach nie będzie w stanie tego określić. Trzeba by się udać do psychiatry, on po wywiadzie i kilku testach po (100 pytań jeden :P ) mógłby coś stwierdzić. Jeżeli masz jakiekolwiek wahania czy wątpliwości to nie zwlekaj tylko idź się przebadaj, być może to się jeszcze da odwrócić albo wyjaśnić sprawę, że to tylko wkrętka. Nie można czegoś takiego ignorować. Zwłaszcza, że bierzesz dużo innych substancji.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.