Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
14 lipca 2020mr_eco pisze: Czarne domino i różowe korony(?) (nie mam pewności co to, strasznie niewyraźne). Ogarnięte na śląsku kilka dni temu. Miał ktoś styczność i wie co w nich siedzi?
https://imgur.com/a/rN1wBhI
08 lipca 2020AndreeKolikowski pisze: Testował ktoś zielone maybachy? Zakupione na Śląsku okolice Częstochowy
14 lipca 2020Purpleboy670 pisze: Pomarańczowe szesciokaty PP z czaszka, różowe tesle, niebieska róża wiatrów i niebieska emotka kupy, jadł ktoś coś z tego?
Różowa Tesla tak dokładnie już nie pamiętam bo miałem w tym samym czasie fioletowe w każdym bądź razie obie miały mniej niż 200mg
Z tymi kupami uważaj wrzuć lepiej pół mogą mieć nawet blisko 350mg
Róża wiatrów chujnia wcześniej pisałem tylko ktoś podał inna nazwę
Kolor: jasno szare
Kształt: cała pixa w kształcie czaszki, jedna i druga strona wyglada po prostu jak czaszka
Logo: grawer czaszki całkiem dobrze wykonany
Gdzie kupione: Podkarpacie ok miesiąca temu
Cena: 25zl
Testował ktoś? Wyglądają całkiem ładnie, jutro będę testowałem testem Marquisa
15 lipca 2020MollyFan pisze:Różowe jadłem jakoś miesiąc temu, klepią całkiem dobrze przy całej (`180mg?) ale coś jeszcze w nich siedzi, duże problemy ze spaniem po wszystkim.14 lipca 2020mr_eco pisze: Czarne domino i różowe korony(?) (nie mam pewności co to, strasznie niewyraźne). Ogarnięte na śląsku kilka dni temu. Miał ktoś styczność i wie co w nich siedzi?
https://imgur.com/a/rN1wBhI
Kolor: Zielony
Kształt: Diament, wycięte w kształt diamentu
Logo: -
Gdzie kupione: kuj.-pom.
Ktoś próbował? Jak działanie? Czy jest tam prawdopodobnie emka?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.