Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2394 / 653 / 0
Prosta sprawa - robiąc porządki na strychu znalazłem magiczną skrzynkę piw "Corona" - 0,33 ale pech chce że mają datę ważności do 2016 Lipca xD Jak wiemy wino i wóda się nie przeterminowują ale browar chyba tak ??? Co wy byście z taką skrzynką zrobili ?? Bo co jak spróbuję - będzie smakować normalnie a potem sie okaże że tam się po latach ch wie co wytworzyło i zadziała z opóźnieniem - jakaś trucizna ? :P:P
  • 1179 / 124 / 0
Ryzykujesz co najwyżej sraczkę. Nie zatrujesz się śmiertelnie. Piłem kiedyś piwo po terminie, jedyna wada, jaką dostrzegałem, to że nie przestawało się pienić.
Z drugiej strony, 4 lata to sporo. Tym bardziej, że na strychu raczej ciepło.
  • 3245 / 617 / 0
Po coś ta data jest........dla checy nikt tego nie napisał, poza tym piwo to słód jęczmienny, drożdże piwne i ekstrakt chmielowy....ale to takie spostrzeżenia...a nie diagnoza
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 548 / 90 / 7
Browara raczej bym nie ruszal. Jak otworzysz, to sie dowiesz. Jak nie smierdzi to raczej przezyjesz.
Poza tym Corona to raczej marne piwo i mozesz nabawic sie koronawirusa %-D musialem.
Ostatnio zmieniony 10 lipca 2020 przez kupagowna6, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik kupagowna6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 71 / 0
Daj znać jak poszły testy!
  • 641 / 98 / 0
Browar to kiepski pomysł, ale Corona to nie browar. :)
  • 2394 / 653 / 0
Oj nie wiem czy się zdecyduję ;) Wy raczej pozytywnie nie nastawiacie mnie do tego ;) W desperacji pewnie bym wyżłopał i się nie pytał nikogo xD A stać mnie na normalne piwko. Jedyną motywacją jest w sumie to że się zmarnuje xD
  • 3245 / 617 / 0
Sprzedaj jako pamiątki na allegro
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 515 / 71 / 0
10 lipca 2020Mordarg pisze:
Oj nie wiem czy się zdecyduję ;)
Założyłeś temat specjalnie to pij co żeś naważył!
  • 12524 / 2431 / 0
Gdyby to było ciemne, mocne piwo - byłoby pewnie zajebiste (choć na strychu temperatura w lecie pewnie jest za wysoka - tylko piwnica).
Corona pewnie mocno się utleniła i będzie smakowała, jak miodowe. Ja bym nie pił.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.